Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyJungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Jungmannova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 950 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nově nabízím dlouhodobému pronájmu byt po kompletní rekonstrukci 2kk (55m2) s prostornou zasklenou lodžií, sklepní kójí na patře na adrese Jungmannova 1439/35, 500 02 Hradec Králové - Pražské Předměst.

Koupelna disponuje sprchovým koutem a je zde příprava pro plnohodnotnou pračku i sušičku (na sobě). Teplá voda z Opatovic. Samostatné WC.

Vybavená kuchyň včetně indukční desky, vestavné elektrické trouby a digestoře. S ohledem na umístění v domě se jedná o teplý a tichý byt, se zafixovanou nízkou cenou el. energie. Parkování zdarma před domem.

V nejbližším okolí:

Supermarket, ZŠ, MŠ, hřiště a sportoviště, autobusová zastávka (spoje do centra každých 5 min), nemocnice, tenisové centrum, přes řeku nekonečné možnosti rekreačního běhu a cyklistiky, minizoo, obří akvárium velmi rychlí přístup do obchodní zóny směrem na Pardubice.

Připojení k internetu až 1000MB/s. Elektrická energie výhodně zafixována loni v létě u ČEZ na 3 roky (z dneškem se do nedá srovnat).

Nájemné 12 000, energie 3950,- Kč při 2 osobách (vyúčtování předkládám, přeplatky vracím do koruny – je vždy příjemnější dostat něco zpět, než muset zaplatit nečekaný výdaj – vidíte-li v jiných nabídkách zálohy na služby 2500 Kč, nelze toho při běžném provozu dosáhnout a nepříjemné překvapení po vyúčtování je bohužel zaručeno).

Vratná kauce 24 000,- Kč.

Nájemní smlouva, platby převodem.

Pavel

I offer for long term rent apartment after complete reconstruction 2kk (55m2) with spacious balcony, cellar on the floor at Jungmannova 1439/35, 500 02 Hradec Kralove - Pražské Předměst.

The bathroom is equiped with a shower corner and is ready for a full-size washing machine and dryer on the top of it. Hot water from Opatovice heading facility. Separate toilet.

Fitted kitchen including induction stowe, built-in electric oven and cooking hood. Considering the location in the house, this is a warm and quiet apartment, with a fixed low electricity price. Free parking in front of the house.

In the immediate proximity:

Supermarket, primary school, kindergarten, playground and sports facilities, bus stop (connections to the Down Town every 5 min), hospital, tennis center, across the river endless possibilities for recreational running and cycling, mini zoo, giant aquarium very quick access to the business zone towards Pardubice.

Internet connection up to 1000MB/s. Electricity conveniently fixed last summer with CEZ for 3 years. (Much lower thna current pricing).

Rent 12 000 CZK, utilities 3950,- CZK for 2 persons (I submit the bills and return the overpayments to the last penny - it is always nicer to get something back than to have to pay an unexpected expense - if you see in other offers advances for utilities 2500 CZK, you can not achieve this in normal operation and an unpleasant surprise after billing is unfortunately guaranteed).

Refundable deposit 24 000,- CZK.

Written agreement, payments by transfer.

Pavel

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717141
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 5. 2022
Podlaží1
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Plocha55
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJungmannova
🚶 221 m (3 min)
PoštaHradec Králové 5
🚘 1 052 m (3 min)
ObchodHruška
🚶 224 m (3 min)
BankaSberbank
🚘 1 797 m (3 min)
RestauraceMetuje
🚶 205 m (2 min)
LékárnaBENU
🚘 944 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Prointepo s.r.o.
🚶 179 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamarád, Hradec Králové, Veverkova 1495
🚶 288 m (3 min)
Sportoviště
🚶 675 m (8 min)
HřištěMlhoviště Jungmannova
🚶 71 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.