Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitky

Dlážděná, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah

Měsíční nájemné68 875 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné51 656 Kč
Poplatky za energie17 219 Kč

Zcela nový bijou byt v centru města. Tento zbrusu nový bijou byt byl dokončen teprve nedávno. Nachází se v samém centru Prahy 1 - Nové Město. Václavské náměstí je 10 minut chůze, náměstí Republiky 5 minut chůze.

K dispozici je prostorný obývací pokoj s pohodlným posezením (pohovku lze rozložit na přistýlku) a smart TV, propojená dobře naplánovaná, plně vybavená kuchyň a jídelní kout. V ložnici je manželská postel, inteligentní TV, vlastní koupelna s bezbariérovým sprchovým koutem a WC. V ložnici je také šatna. Z chodby a technické místnosti je přístupná další samostatná toaleta s pračkou a sušičkou. Všechny prostředky veřejné dopravy - metro, tramvaje, autobusy a vlaky - jsou vzdálené 2 minuty chůze.

Brand new bijou apartment in the city centre. This brand-new, bijou apartment has been completed only recently. It is situated in the very city centre, Prague 1 - New Town. Wenceslas Square is 10 minutes walk, Republic Square 5 minutes walk. 



There is spacious living room with comfortable sitting area (the sofa can be fold to additional bed) and smart TV, connected well-planned, fully equipped kitchen and dining area. The bedroom has a king-size bed, smart TV, ensuite bathroom with a walk-in shower and toilet. There is also walk in wardrobe in the bedroom. There is another separate toilet accessible from the hallway and utility room with washing machine and dryer.

All means of public transport – the metro, tram, bus and train services – are within a 2-minute walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717643
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 7. 2022
Plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží4

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google