Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 200 m² bez realitkyDo Potoků, Praha - Lipany

Do Potoků, Praha - Lipany
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 710 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dovoluji si Vám nabídnout polovinu rodinného dvojdomu. Dům se nachází v klidné vilové zástavbě na pozemku s rozlohou 534m2 a zastavenou plochou 92m2, Praze10-Lipany ul: Do Potoků. Dům je napojen na všechny sítě - vodovod, kanalizace, plyn. Navíc na pozemku je studna. Ve 3 místnostech je rozvody na TV, z toho ve 2 dvou je možné připojení na satelit. Z konstrukčního hlediska se jedná podsklepený, zděný rodinný dům s dvěma nadzemními podlažími s b.j.5+1 (200m2), garáží, terasou na sever a venkovním nekrytým bazénem. Rodinný dům obsahuje: 1.PP: garáž, 2 sklady, kotelnu, prádelnu, schodiště do 1.NP; 1.NP: obývací pokoj, pracovnu, kuchyň, zádveří, WC, schodiště do 2.NP a do 1.PP; 2NP: 2 pokoje, ložnice, koupelnu, WC, schodiště do 1.NP, 2 lodžie. Dále je možné ještě dodělat do 3NP schodiště, kde se nachází velká podkrovní místnost a malá místnost s možností umístění WC a umyvadla. Součástí je venkovní zapuštěný nekrytý zapuštěný bazén o rozměrech 8x3,5m. Objekt je oplocen. Zahrada je pravidelně udržovaná. RD byl zkolaudován v roce 2001, a dále v roce 2009 byla provedena kompletní vyměněna oken s 6-ti komorovým systémem s izolačním trojsklem a indexem prostupu 0,71.

Rodinný dům se nachází ve velice klidné lokalitě na konci Prahy v obci Lipany. Obec Lipany je obklopena nádhernou přírodou, ideální na procházky. Výborné dopravní spojení do centra s přestupem v Uhříněvsi na autobus nebo vlakem. Z Uhříněvsi je člověk vlakem za 20 minut na hlavní nádraží (vlak jezdí cca každých 15 minut), jinak 3 autobusové linky na metro Háje (10 minut) a 3 autobusové linky na metro Depo Hostivař. V Uhříněvsi jsou 2 základní školy, z toho 1 - Vachkova ZŠ má novou moderní tělocvičnu, moderní školka. Dále v Kolovratech je školka, 1 základní škola (1.stupeň).

Forma vytápění: Ústřední topení a teplá voda je zajišťována plynovým kotlem Volf s TUV 155l. Kotel VOLF obsahuje elektroniku pro ovládání solárního ohřevu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73602
Dispozice5+1
Typ budovyCihla
Plocha200
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.