Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyVeletržní, Praha - Holešovice

Rezervováno
Veletržní, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Prosím dočtěte až do konce. Pronajmeme slunný, prostorný, tichý byt po částečné rekonstrukci. Nachází se v posledním patře opraveného domu s výtahem. Všechna okna v bytě jsou situována do vnitrobloku. Koupelna s vanou a pračkou, WC zvlášť. Kompletně zařízený, nové parkety ve všech místnostech. V kuchyni lednička, myčka, elektrická trouba s plynovým sporákem, překapávač, toaster, varná konvice a veškeré nádobí. Pronájem možný včetně lůžkovin a ručníků a úklidu jednou za 14 dní. Stromovka za rohem. Pronájem od 1.10.2022. Záloha na energie a rychlý internet plus poplatky pro 2 osoby. Možnost pronájmu garáže v sousedství, není zahrnuto v ceně. Vhodné pro dva spolubydlící nebo pár, případně spolubydlení páru a dalšího spolubydlícího.

Please read until the end. Sunny, spacious, quiet apartment, partially refurbished. It is located on the top floor of a renovated house with an elevator. All windows are situated to the courtyard. Bathroom with a bathtub and a washer, toilet separate. Completely furnished, parquet floors. Kitchen equipped with fridge, dishwasher, electric oven with a gas stove top, coffee machine, toaster, electric kettle and all the pots and dishes needed. Rent can include bedsheets, towels and cleaning once in two weeks. Stromovka park around the corner. Available from October 1st, 2022 . Gas,electricity and fast internet plus fees for 2 people (all down payments). Possibility to rent a parking space at the neighbouring building, not included in the price. Perfect for a couple or two flatmates, or sharing by a couple and additional flatmate.

Please read until the end. Sunny, spacious, quiet apartment, partially refurbished. It is located on the top floor of a renovated house with an elevator. All windows are situated to the courtyard. Bathroom with a bathtub and a washer, toilet separate. Completely furnished, parquet floors. Kitchen equipped with fridge, dishwasher, electric oven with a gas stove top, coffee machine, toaster, electric kettle and all the pots and dishes needed. Rent includes bedsheets, towels and cleaning once in two weeks. Stromovka park around the corner. Available from November 1st, 2017. Gas,electricity and fast internet approx. 3000. Price of fees for 2 people. Possibility to rent a parking space at the neighbouring building, not included in the price. Perfect for a couple or two flatmates, or sharing by a couple and additional flatmate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7470
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 73 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 151 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 197 m (2 min)
ObchodPotraviny HT
🚶 104 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 149 m (2 min)
RestauraceStereo Restaurant
🚶 91 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 155 m (2 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 413 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 685 m (8 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 228 m (3 min)
HřištěKaštánek
🚶 371 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.