Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyza valem, Praha - Kunratice

za valem, Praha - Kunratice
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 257 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví, novostavba z roku 2005, velmi klidná lokalita, výhled do zeleně. Kuchyňská linka vybavena všemi spotřebiči. Na podlahách dřevěná plovoucí podlaha, dlažba v ložnici koberec. 5.patro ze 6. Přípojka na všechny telekomunikace včetně internetu a kabelové televize. Včetně garážového stání. Balkón 3 m2. Orientace na východ. Velmi světlý příjemný byt s perfektním layoutem. V koupelně vana, wc zvlášť. Po dohodě je možné přenechat veškerý nábytek. Topení cenrální. Za dvě minuty jste v lese a přitom jen 5 minut od metra.

K nastěhování: 01/09/2008

Flat/Apartment for sale direct from the owner, situated in a new building built in 2005. The building is located in a tranquil area of the city and the apartment has direct views of a large park (Kunratice). The apartment includes kitchen with all appliances (such as dishwasher). Wooden floors, carpet in bedroom and tiles in the bathroom. Located on the 5th floor out of 6, giving it great views. Full telecommunications possible (eg internet, cable etc). Price includes garage space. Balcony is 3 sqm. Orientated east. Light airy flat with good layout. Bathroom includes bath. Toilet is separate. Central heating. Fully furnished, furniture can be purchased if required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7504
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha61
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.