Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyK Vodojemu, Praha - Smíchov

Rezervováno
K Vodojemu, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu moderní vybavený byt v atraktivní vilové oblasti Malvazinky, ulice K Vodojemu na pražském Smíchově. Byt s dispozicí 2kk a podlahovou plochou 50 m2 je čerstvě po pečlivé generální rekonstrukci, po které dosud nebyl obýván ani nikomu pronajímán. Ihned dostupný a kompletně vybavený byt s výhledem do zeleně je situován ve 2.NP nově zrekonstruované činžovní vily se zahradou. Dům je v klidné čtvrti s výbornou dostupností MHD (tramvajová zastávka Laurová jen 1 minutu chůze, metro Smíchovské nádraží nebo Radlická shodně do 10 minut chůze), městský okruh je za rohem. Ideální poloha nedaleko administrativních center na Radlické: ředitelství ČSOB, BSH, Johnson&Johnson, Canadian Medical, Beiersdorf aj. či ve Stodůlkách.

Byt je vhodný k dlouhodobému bydlení pro jednotlivce nebo pár a je pronajímán vybavený veškerým komfortem k bydlení. V bytě je mnoho úložných prostor, součástí vybavení jsou čtyři vestavné skříně, pračka, myčka, chladnička s mrazákem, vestavná trouba i mikrovlnná trouba a dále TV, dvoulůžko s úložnými prostory, rozkládací sedací souprava, rozkládací jídelní stůl se 4 židlemi, nádobí, příbory, ložní prádlo, ručníky, tyčový vysavač aj. Byt má rovněž nový vlastní elektrický kotel k vytápění radiátory a bojler na TUV. V bytě je přípojka vysokorychlostního internetu a bezpečnostní dveře. K bytu náleží sklep v suterénu domu.

V bezprostředním okolí domu je veškerá občanská vybavenost nebo park Santoška. Parkování před domem v modré zóně Smíchova možné po přepisu trvalého bydliště.

Nájemné: 23.000 Kč/měsíc

Zálohy za služby: pouze 1.000 Kč/osobu (1.700 Kč pro dvě osoby) - zálohy na vodné, stočné, topení/úklid/elektřinu společných prostor a svoz komunálního odpadu. Nezahrnují poplatky za elektřinu v bytě a internet.

Vratná kauce: 45.000 Kč

Elektřina se převádí na nájemce.

Owner offers for rent a modern furnished apartment in the attractive residential area of Malvazinky, K Vodojemu street in Prague's Smichov district. The apartment with a layout of 2 bedrooms and a floor area of about 50 m2 is freshly after a careful general reconstruction, after which it has not yet been occupied or rented to anyone. Immediately available, fully equipped. The apartment overlooking the greenery is situated on the 2nd floor of a newly renovated apartment villa with a garden. The house is in a quiet neighborhood with excellent public transport accessibility (tram stop Laurová just 1 minute walk, metro Smíchovské nádraží or Radlická within 10 minutes walk), the city ring road is around the corner.

The apartment is suitable for long-term living for a single person or a couple and is rented fully equipped with all amenities for comfort living. The apartment has a lot of storage space, the equipment includes built-in wardrobes, dishwasher, washing machine, fridge with freezer, built-in oven and microwave as well as TV, double bed with storage space, foldable sofa bed, dining table with 4 chairs, new crockery, cutlery, bed linen, towels, vacuum cleaner, etc. The apartment has its own electric boiler to heat the radiators and hot water boiler. The apartment has high speed internet connection and security door. The apartment comes with a cellar in the basement.

In the immediate vicinity of the house there are all amenities or park Santoška. Parking in front of the house in the blue zone of Smichov possible with permanent residency based on the rental contract.

Rent: 22.000 CZK monthly

Deposits for utilities: only 1.000 CZK/person monthly (1.700 CZK for two persons)

Deposit: 44.000 CZK

Electricity will be signed in to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu762275
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 1. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 4 m²
Předzahrádka 200 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Laurovou
🚶 152 m (2 min)
PoštaPraha 53
🚘 1 657 m (4 min)
ObchodŽabka
🚶 184 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 079 m (2 min)
RestauraceU Prince Miroslava
🚶 138 m (2 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 642 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚶 594 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Nad Laurovou
🚶 400 m (5 min)
Sportoviště
🚶 514 m (6 min)
Hřiště
🚶 446 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.