Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 74 m² bez realitkySemická, Praha - Modřany

Rezervováno
Semická, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o výměře 4+kk, 74m2 + lodžie 5m2.

Byt disponuje prosvětleným obývacím pokojem s nově vybaveným kuchyňským koutem, dále pak třemi neprůchozími ložnicemi, zděnou koupelnou a samostatným WC. Součástí rekonstrukce byly i nové rozvody elektřiny a vody, podlahy i dveře s kvalitní izolací, vyrovnání veškerých zdí, nová koupelna i toaleta. Byt jsme vybavili kvalitními spotřebiči i sanitou.

Byt se nachází v 6.patře domu s výtahem a je připraven k nastěhování ihned. Nabídka je určena pouze k dlouhodobému pronájmu.

Lokalita našeho bytu nabízí veškerou občanskou vybavenost s výbornou dopravní dostupností a přírodou v těsné blízkosti. Kousek od domu je zastávka autobusu, který Vás během 18 minut doveze k metru Smíchovské nádraží nebo metra Kačerov. Dům se nachází na okraji Prahy. Na jedné straně najdete přírodní památku Modřanská rokle, na druhé straně najdete jen samou přírodu (les, louky, apod.). Byt je tak ideální i jako výchozí bod pro trávení volného času v přírodě.

Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a elektřiny činí 8.000 Kč/měsíc. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné společně s prvními poplatky a dále vratnou kauci ve výši jednoho měsíční nájmu, včetně poplatků.

We offer for rent a newly renovated apartment in personal ownership with an area of 4+kk, 74m2 + loggia 5m2.

The apartment has a well-lit living room with a newly equipped kitchenette, as well as three separate bedrooms, a brick bathroom and a separate toilet. The renovation also included new electricity and water distribution, floors with high-quality insulation, leveling of all walls, a new bathroom and toilet. We equipped the apartment with quality appliances and sanitary facilities.

The apartment is located on the 6th floor of the building with an elevator and is ready for immediate occupancy. The offer is intended for long-term rental only.

The location of our apartment offers all civic amenities with excellent transport accessibility. A short distance from the house is a bus stop that will take you to the Smíchovské nádraží metro station or the Kačerov metro station in 18 minutes. The house is located on the outskirts of Prague. On one side you will find the natural monument Modřanská Rokle, on the other side you will find only nature itself (forest, meadows, etc.). The apartment is also ideal as a starting point for spending free time in nature.

Service fees incl. household and electricity insurance CZK 8,000/month. When signing the contract, the tenant pays the first rent together with the first fees and a refundable deposit in the amount of one month's rent, including fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu770460
Dispozice4+kk
Dostupné od12. 3. 2023
Podlaží6
PENBC - Úsporná
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 209 m (3 min)
PoštaPraha 412
🚘 1 037 m (3 min)
ObchodMini Market
🚶 686 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 169 m (3 min)
RestauraceSasy.re
🚶 619 m (7 min)
LékárnaMagistra Lékárna U polikliniky
🚘 1 220 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Music Art
🚶 423 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚶 512 m (6 min)
SportovištěSpartak Modřany - Národní házená
🚘 1 355 m (3 min)
Hřiště
🚶 64 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.