Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Rezervováno
Olšanská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 8,7 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce55 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme slunný byt 2+kk (71,5 m2 včetně zimní zahrady 8,7 m2) v 16. podlaží velmi vyhledávané Rezidence Garden Towers s recepcí, krásně upraveným atriem a podzemním parkováním. Rezidence se nachází v těsné blízkosti parku Parukářka, v příjemné lokalitě v Praze 3 s plnou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do centra díky četným tramvajovým spojům (Hlavní nádraží 4 zastávky za 6 min.) a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (vestavěná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, indukční varná deska, lednice s mrazákem), skřínkou pod TV, sedačkou a jídelním stolem, ložnice (18,7 m2) se šatními skříněmi, vstupní hala a koupelna s toaletou a vanou. Vybavení koupelnová skříňka a pračka. Zimní zahrada je oddělená od obývacího pokoje skleněnými posuvnými dveřmi s dvojskly a lze ji využít jako pracovnu nebo jídelnu. Kvalitní vybavení Premium – zabudovaná klimatizace, francouzská okna s trojskly a elektricky ovládané venkovní žaluzie podél celého bytu, bezpečnostní dveře, videotelefon, bezfalcové lakované interiérové dveře, dřevěná podlaha bělený dub a koupelna s podlahovým vytápěním.

V ceně pronájmu je parkovací stání v podzemních garážích a přímo u stání velký zděný sklep s úložnými regály. Vše zabezpečeno kamerovým systémem a dveřmi na čip.

K dispozici je 24/7 ostraha a recepce nabízející concierge služby.

Přímo v objektu je také obchod s potravinami a restaurace.

Nájemné – 28 000,- Kč/měsíc.

Záloha na společné služby 6. 500 Kč/měsíc (recepce, ostraha, úklid, elektřina společných prostor, voda, topení), elektřina (cca 1500 Kč) a internet se hradí zvlášť.

Vratná kauce 55 tis. Kč. Bez poplatku RK, jednáte přímo s majitelem.

Byt bude připravený k nastěhování od 1. 7. 2024.

For long-term rent, we offer a sunny 2+kk apartment (71.5 m2 including winter garden 8.7 m2) on the 16th floor of the highly sought-after Garden Towers Residence with a reception desk, a beautifully landscaped atrium and underground parking. The residence is located very close to the Parukářka park, in a pleasant location in Prague 3 with full civic amenities and excellent access to the center thanks to numerous tram connections (Main station 4 stops in 6 minutes) and the nearby Želivského and Flora metro stations.

The interior of the apartment consists of a spacious living room with a fully equipped kitchen (built-in oven, microwave oven, dishwasher, induction hob, refrigerator with freezer) and a cabinet under the TV, a bedroom (18.7 m2) with wardrobes, an entrance hall and a bathroom with a toilet and a bathtub . The conservatory is separated from the living room by double-glazed sliding glass doors and can be used as a study or dining room. Premium quality equipment - built-in air conditioning, triple-glazed French windows and electrically controlled external blinds along the whole apartment, security door, videophone, rebateless lacquered interior door, bleached oak wooden floor and bathroom with underfloor heating.

The rental price includes a parking space in the underground garage and a large brick cellar with storage shelves right next to the parking space. All secured by a camera system and a chip door.

There is 24/7 security and a reception desk offering concierge services.

There is also a grocery store and a restaurant right in the building.

Rent - CZK 28,000/month.

Deposit for common services 6.500 CZK/month (reception, security, cleaning, electricity in common areas, water, heating), electricity (approx. 1500 CZK) and internet are paid separately.

Refundable deposit 54 thousand CZK. No RK fee, you deal directly with the owner.

The apartment will be ready to move into from July 1, 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu785686
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží16. podlaží z 17
Konstrukce budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 8,7 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚶 189 m (2 min)
Obchod
🚶 313 m (4 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 668 m (8 min)
RestauraceX Bowling
🚶 260 m (3 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 177 m (2 min)
Škola
🚶 564 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 351 m (4 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 263 m (3 min)
Hřiště
🚶 160 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.