Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyStoupající, Praha - Prosek

Stoupající, Praha - Prosek
Cena3 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 272 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný světlý byt (3.540.000 Kč) + dvougaráž vč. sklepu (450.000). Byt je částečně zařízen, dispozičně řešen jako 3 + kk s lodžií + dvougaráž a sklep. Vlastnictví nemovitosti je osobní a obytná plocha bytu činí 75 m2, plocha balkonu 5 m2. Byt je situován na západ do 1 patra 4 patrového cihlového domu a nachází se v klidné lokalitě. Celkový stav domu je dobrý, cihla, výstavba roku 1995. Na domu bude provedena oprava a zateplení fasády. Bytové jádro je zděné s obkladem, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC je zvlášť. Podlahovou krytinu v těchto místnostech tvoří dlažba.V předsíni, v kuchyni a v obývacím pokoji tvoří podlahovou krytinu velmi kvalitní plovoucí podlaha, v pokojích jsou koberce. Okna byla nedávno měněna, jsou plastová a jejich orientace je směrem na západ. Dalším příslušenstvím k bytu je dvougaráž 41 m2 a sklep 5 m2, který je součástí garáže. Garáž je na dálkové ovládání značky Hormann. Velkou výhodou tohoto bytu je, že dům se nachází 3min pěší chůze od metra Prosek, kde je komplexní obchodní centrum s veškerou občanskou vybaveností. Do 5min máte od domu Park přátelství, krásné prostředí pro letní procházky. Výše poplatků činí cca 4300 kč včetně energií a fondu oprav, které tvoří 1300 Kč.

RK prosím volejte pouze v případě, že máte vážného zájemce. V případě, že mne budete kontaktovat přes mail, mohu poslat fotky. Děkuji za pochopeni ...

Large, light flat, partially furnished. 3 rooms + kitchenette + balcony + double garage + cellar. The flat is in private ownership and living area is 75m2, balcony 5m2. The flat is on the 1st floor in a 4th floor house located in a quiet area. The brick house is in good repair, built in 1995. There is a bath and shower in the bathroom. WC is separate. The floor is covered in tiles. There is a floating floor in the hall, kitchenette, living room and carpet in other rooms. The windows have been replaced recently, they are plastic and they faced the West. The double garage has 41m2, the cellar, which is part of the garage, has 5m2. There is Hormann remote controlled system installed in the garage.Cars can be also parked in front of the house. A big advantage is that the flat is within a 3 minute walking distance from Prosek metro station, where you can also find a shopping mall and other facilities. 5 minutes from the flat there is a park suitable for walks.

The amount of fees is 4300 CZK including energy and repairmen fund, which accounts for 1300 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu78671
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.