Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 120 m² bez realitkyV Dolích, Divišov - Divišov u Benešova, Středočeský kraj

V Dolích, Divišov - Divišov u Benešova, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem samostatně stojícího rodinného domu o dispozici 3+kk + galerie. Dům s užitečnou plochou 120m2, se nachází na svažitém pozemku u lesa v obci Divišov, dálniční sjezd na D1/ 41km. Kolaudace domu v roce 2002. V přízemí domu se nachází předsíň, obývací pokoj se vstupem na terasu a s krbem, zařízená kuchyň včetně myčky nádobí,jídelní kout, ložnice a koupelna s vanou, toaletou, bidetem a malou infra saunou. V podkroví je dětský pokoj, otevřená galerie s možností nejrůznějšího využití a dva menší uzavřené prostory. Objekt má vlastní vrtanou studnu a je připojen na kanalizaci. Topení je lokální elektrické, kombinované přímotop s tepelným čerpadlem vzduch/vzduch, doplněné krbem. Ohřev teplé vody je řešen bojlerem. V obci je k dispozici veškerá potřebná občanská vybavenost - mateřská školka, základní škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, obchody a restaurace. Objekt je možné využít rovněž jako turistické rekreační zařízení, v blízkosti hrad Český Šternberk, zámek Jemniště, Konopiště a blízké Posázaví.

Lease standalone family house about disposal 4+kk. House with useful flat 120m2, finds on prone piece of land near wood in municipality Divisov, parkway congress on D1/ 41km. House inspection house in the year 2002. Downstairs house finds hall, living room entrance on terrace and with fire, managed cuisine inclusive washer dishes,dining - recess, bedroom and bathroom with blow, toilet, bidet and small inf hothouse. In attic is children's room, open gallery with possibility all sorts of usage and two smaller enclosed places. Object has personal bore well and is connected on drainage. Heating is seat power control, combination outright - heat with heat pump air/air, supplemented fire. Warming - up warm waters is buckthorn geyser. In municipality is available all needed civic amenities - nursery school, primary school, health ganglion, chemist, post, dealings and restaurant. Object it is possible use as well like tourist leisure amenities, in proximity castle Czech Sternberk, lock Jemniste, Konopiste and near Posazavi. Translation PC Translator

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80263
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.