Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyMezi Domy, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

Mezi Domy, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj
Cena3 145 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 338 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si Vám nabídnout ve velmi žádané lokalitě (Praha - západ, Jesenice) k okamžitému nastěhování za 3.145.000 Kč byt 3+kk s balkónem (70,56 m2) v osobním vlastnicví s neobvykle velkým sklepem (9,22 m2), s parkovacím místem a spoluvlastnickým podílem na společné zahradě. Nabízím možnost přikoupení garáže v domě (20,84 m2). Byt je ve 2. NP ze tří v cihlové novostavbě z roku 2004 a orientován na V, Z a S.

Součástí plochy bytu je balkón, který zaujímá 7 m2 a svým tvarem je vhodný k pohodlnému posezení více osob.

Sklep se nachází v tomtéž domě, má větrací okno a rozvod el. sítě - zásuvky. Sklep je neobvykle prostorný a významně tak rozšiřuje úložné prostory bytu, lze jej využívat i jako dílnu.

Parkovací místo se nachází přímo před domem.

K relaxaci a pro děti je za domem nádherná velká zahrada (700 m2)s altánem pískovištěm a skluzavkou. Je zde možné využívat i bazén.

Vytápění bytu je zajištěno samostatným plynovým kotlem.

V bytě se nachází: dřevěná eurookna včetně kvalitních žaluzií + sítí proti hmyzu, kuchyňská linka zn. Koryna včetně vestavěných spotřebičů zn. AEG, Elektrolux, sklokeramická deska, trouba, lednice, myčka, digestoř), dvě sestavy vestavěných skříní značky INDECO, bezpečnostní vchodové dveře, koupelna se sprchovým koutem a výtopným žebříkem, samostatná toaleta, na podlahách termolinoleum, dlažba, dřevěnné parkety.

Přikoupení garáže 20,84 m2 v domě možné, cena dohodou.

Lokalita: 10 minut autem na metro Opatov, 15 minut na metro Budějovická. Výborná dostupnost prahy příměstskou dopravou - ve špičkách každých 5 - 10 min. Obec Jesenice dále nabízí veškerou občanskou vybavenost: škola, školky, Albert, Lidl, pošta, dětští lékaři, praktičtí lékaři, zubaři, gynekologové, zvěrolékaři, lékárna, zábavní kluby, kulturní středisko....

Kontakt: Petr Abrman, tel. 606 632 357, email: petr.abrman@seznam.cz

I would like to offer you a flat (living room+ kitchen, bedroom, children’s room, bathroom, separate WC, hall , balcony: 70,56 m2; with the unusually big cellar: 9,22 m2; with the parking place in the front of the house; with the proportionate ownership on the big garden behind the house)in individual assets in a very requested and attractive location (Prague-West, Jesenice) with the possibility of immediate occupancy at the expense of 3 145 000,- CZK.

A flat oriented to west, east and north is on the first floor in the brick new-house from 2004. (There are two floors together in this house). I also offer you a possibility to purchase a garage (area: 20, 84 m2) located in the same house. A part of the flat area is a balcony (7m2) that is very suitable with its shape for comfortable gathering and relaxation for more people.

A cellar is located in the same house as a flat. It is equipped with a vent opening window and electricity distribution (electric outlet). A cellar is unusually spacious and it thus significantly extends stowage space of the flat. A cellar can serve as a work-room too. Parking place in the front of the house!

For relaxation and for children there is a big paled garden behind the house (area: 700 m2) equipped with an arbour, a sand-pit and a slip-way. It is also possible to use an outdoor basin there.

Heating of the flat is ensured by a gas boiler. In the flat there are: wooden windows including high-quality roller blinds, kitchen unit KORYNA with built-in appliances: washer AEG, refrigerator Electrolux, ceramic hob Electrolux, electric oven Electrolux, digester Electrolux), two built-in wardrobes INDECO, safety front door, bathroom with a shower bath and heating ladder, separate WC, on the floor: thick-linoleum, pavement, wooden parquet.

A purchase of the garage (20, 84 m2) located in the house possible, negotiated price!

Location: 10 minutes by a car or bus to the metro station Opatov, 15 minutes to the metro station Budějovická. An excellent connection to Prague using public city transport (at peak traffic every 10 minutes). The municipality Jesenice provides entire civic amenities: school, kindergartens,hypermarkets/supermarkets Albert and Lidl, post office, paediatrists,practicing physicians, dentists,gynaecologists, veterinary service, pharmacy, cultural centre…

Contact: Petr Abrman, mobile phone: 606 632 357, email: petr.abrman@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80625
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.