Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyNotečská, Praha - Troja

Notečská, Praha - Troja
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 742 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme exkluzivní výhled na Pražský hrad a do zeleně v prostorném slunném na jih orientovaném bytě po nekuřácích, s bezproblémovým parkováním i v neděli večer. Nízké náklady na bydlení. Spojení do centra do 20 minut (MHD a většinou i autem). Byt 1+kk o velikosti 42 m2, s novými plastovými okny, v 5. patře z 8 panelového domu, v družstevním vlastnictví, s možností připojení UPC, jádrem po rekonstrukci a vlastním sklepem. Možné upravit na 2+kk. Dům je zateplen, střecha opravena, rozvody v plastu. Veškerá občanská vybavenost v dosahu 5-ti minut chůze. Lesy Botanické zahrady a jiná zeleň hned u domu umožňuje velké možnosti procházek či běhání. Vltava, ZOO a mnohé další v dosahu chůze. Vhodné i pro mladé rodiny (pískoviště před domem, kočárkárna ve vchodě). Troja, ulice Notečská.

We offer an exclusive view of Prague Castle and greenery in a spacious sunny south-oriented flat with smooth parking. Forests of Botanical gardens and other greenery close to house allows many possibilities for walking or jogging. Vltava, zoo and many others within walking distance. Transport time to the city center within 20 minutes (by public transport as well as by car). Flat 1+kitchen of 42 m2 with own cellar, new windows, with possibility of Internet, phone and cabel TV connection, on the 5th floor of block of flats. It can be adjusted to 2 bedroom apartments. New exterior of house with repaired roof. All amenities within 5-minute walk. Low cost housing. Suitable for young families (sandbox outside, bicycles in entrance). Troja Notečská street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu80676
Dispozice1+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha42
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.