Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyČernokostelecká, Praha - Strašnice

Černokostelecká, Praha - Strašnice
Cena1 595 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 764 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA!! Velice hezká světlá GARSONIERA v OV, 25 m2, , vkusně zařízená, po rekonstrukci byt i dům, ihned k nastěhování,15 min.Václavské nám, balkon společný pro patro,ale ostatními nevyužíván, byt ve 3p.,cihla, nový výtah. Byt: pokoj s decentní kuchyňkou s novou tichou vestavěnou lednicí, dubové původní parkety a původní dřevěné dveře, dřevěná okna, předsíň, wc zvlášť, nová koupelna s pračkou se sušičkou. Obrovskou výhodou je klidný tichý výhled do dvora se zelení, orientace na Jih, skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Dům na začátku ul.Černokostelecká, která navazuje na Vinohradskou, 1min. tram, 5min. pěšky metro, 1min. park, obchody, nonstop potraviny,ovoce zelenina přímo v domě, kavárna, do 5min. banky, lékař, pošta, tenis, fitnes, divadlo... SKVĚLÁ také jako INVESTICE ( ihned pronajímatelná za 9000,- bez popl., a v příp. zájmu majitele pronajímat, je hned zájemce), 1595000,-, 773 6789 55 RK NEVOLAT.

Very nice guite small flat, 25m2, nicely furnished, after reconstruction of flat and house, ready to move in imediatelly, 15 min. Václavské nám, balkony on level floor, 3rd floor, new lift. Flat:room with nice decent kitchen with new fridge, original oak floor,woody doors and woody window oriented to south and view to green,WC,little hall.Location: 1min.tram,1min.park,5min metro Strašnická,1min. shops, banks, caffé, doctor, post,theatre,...Very good as well as investing oportunity (Could be imediatelly rented for 9000,-/month without energy fees, and there is one imediate interest for that price) price for flat:1595000,-kč CALL 773 6789 55

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81047
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha25
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.