Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyI. P. Pavlova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

I. P. Pavlova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk v osobním vlastnictví, podlahová plocha 48 m2, se sklepem 2 m2, ve 2. patře cihlového domu. Byt je po celkové rekonstrukci, situovaný na JV do klidové zóny, pokoje jsou neprůchozí. Dům je revitalizovaný a nachází se v žádané lokalitě v blízkosti Fakultní nemocnice na ulici I. P. Pavlova v Olomouci. K dispozici společné prostory - kočárkárna, kolárna, sušárna. Parkování před domem. Volný po dohodě ihned. Preferuji dlouhodobý pronájem.

Modern clean flat located on the 2nd floor of a nice building. The size of the flat is 38 m2, has a bedroom, kitchen, living room and a bathroom with a toilet. Room features: Electrical cooker, oven, fridge, washing machine and a heated towel rail. The flat is suitable for 2-3 person or a couple. A secure cellar for a storage of bicycles is available. Attractive locality, EXCELLENT LOCATION near hospital and campus for students of medicine, quiet place with complete public amenities with walking distance to shops, restaurants, cafes and tram. 5 minutes to the city center. READY TO MOVE IN, rent 12 000 CZK/month plus bills (water, heating, electricity).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81226
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.