Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyStřekovská, Praha - Kobylisy

Střekovská, Praha - Kobylisy
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 295 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dobře prostorově a arch. řešený byt 3+1/L 68m2 DV/OV, s výhledem do zeleně, v původním, pečlivě udržovaném stavu, s novými plast. okny a zděným jádrem, je umístěn ve 2.p/14 panel.domu po rekonstrukci.

Dům je situovanéý v ucelené a příjemné zástavbě, s parkovou úpravou mezi jednotlivými domy, nedaleko rozsáhlého Ďáblického lesa. Veškerá občanská vybavenost v místě. Jsou zde školky, školy, sportoviště, dětská hřiště. Metro C Ládví, tram, bus a obchodní centrum vč. multikina v docházkové vzdálenosti. Parkoviště před domem. V plánu převod do OV - možnost financování formou hypotéky. Byt je prakticky prostorově koncipován, pokoje jsou samostatné a neprůchozí, výhodou je široká lodžie. Lokalita nabízí krásné bydlení se širokými možnostmi trávení volného času v přírodě - rozsáhlý Ďáblický les s cyklostezkami, vyhlídkou a hvězdárnou, parky, koupaliště. Byt je velmi vhodný pro rodinu s dětmi. Ihned volný.

Very nice flat. Around are tree and natural, park and swimming pool. Nearly is tram/bus/tube;playground, school and shop center with cinema.

3+1 and big balcon. Second floor. House is over restoration

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81792
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha68
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.