Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 180 m² bez realitkyDoubice, Doubice - Doubice, Ústecký kraj

Doubice, Doubice - Doubice, Ústecký kraj
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 019 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Pohodlný, luxusní rodinný dům na konci malé vesnice u lesa s oplocenou zahradou 2000m. Orientace jihozápadní. Velká obytná kuchyň (40 m), 2 ložnice, 2 koupelny, podkrovní ateliér, pracovní kout. Připojení k telefonu a internetu - rozvod do všech místností. V přízemí podlahové topení a dlažba, v patrech radiátory a jasanové parkety, dubové prosklené dveře a schodiště. V celém domě bezpečnostní skla, alarm. Topení kombinované (elektrický kotel/kolektory). Vhodné pro trvalé i rekreační bydlení; ocení milovníci čisté přírody (České Švýcarsko), procházky, ježdění na kole, houbaření, a ti, kteří hledají klid pro tvůrčí práci, klidné bydlení nebo klidný odpočinek/důchod. Možno využít i k pronájmu, neboť jde o vyhledávanou rekreační a turistickou oblast.

Spacious family / summer house (180 m2) with garden(2000 m2) is located at the end of the small recreational village surrounded by woods on the border of protected landscape Czech Switzerland. Modern comfortable style, solar panels, electric heating (downstairs floor heating) and fire place (fire stove). Downstairs: hall, bathroom, large furnished kitchen, terrace, working corner, upstairs: hall, two bedrooms, bathroom, under the roof: hall and attic studio. The place is suitable for freelance or retired couple, for people who love woods, mushrooms and bilberries picking, walking, biking or skiing, for people searching peaceful place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu82299
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha180
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.