Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 59 m²
Měsíční nájemné25 000 KčUšetříte 2 000 Kč27 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 300 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 25 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Pronajmu útulný byt 2+kk v novostavbě cihlového domu. Byt se nachází na 1. patře z celkových 9. Nabízí plochu 53 m2. K bytu patří také terasa o rozloze 59 m2, která nabízí příjemné posezení venku. A také garážové stání (za poplatek 2000 Kč/měs.)

Byt je vybaven nadstandardní kuchyní ORESI s troubou, myčkou a varnou deskou značky MORA a lednicí značky ELEKTROLUX.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost – školy, školky, obchod Albert, OC Harfa, OC Fénix, O2 Arena, restaurace, pizzerie, hřiště pro děti, work out hřiště. Byt se nachází v krásné lokalitě a velmi dobrou dostupností veřejné dopravy. Tramvajové zastávky jsou jen pár minut chůze od domu s dobrou dostupností do centra. Byt se nachází pouhých 5 min chůze / 1 tramvajovou zastávku od vlakového nádraží Praha-Libeň. Hned u domu je přístup na cyklostezku Rokytka, která vede přes Karlín do Stromovky nebo opačně směrem Hloubětín. Vhodné pro nekuřáky.

Pokud hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s možností garážování a terasou, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy. Tento byt může být právě tím, co hledáte pro váš nový domov.

I offer a cozy 2+kk apartment in a newly built brick house. The apartment is located on the 1st floor out of a total of 9. It offers an area of 53 m2. The apartment also includes a terrace with an area of 59 m2, which offers a pleasant outdoor seating area. And also a garage parking space (for a fee 2000 Kč/monthly)

The apartment is equipped with a high-standard ORESI kitchen with an oven, dishwasher, and MORA brand hob, and an ELEKTROLUX refrigerator.

Nearby there is all civic amenities - schools, kindergartens, Albert supermarket, Harfa shopping center, Fénix shopping center, O2 Arena, restaurants, pizzerias, playgrounds for children, and workout playgrounds. The apartment is located in a beautiful area with very good public transport accessibility. Tram stops are just a few minutes' walk from the house with good access to the city center. The apartment is just a 5-minute walk / 1 tram stop from Prague-Libeň train station. Right next to the house, there is access to the Rokytka cycle path, which leads through Karlín to Stromovka or in the opposite direction to Hloubětín. Suitable for non-smokers.

If you are looking for modern living in a quiet location with the possibility of garage parking and a terrace, do not hesitate to contact me through messages. This apartment may be just what you are looking for for your new home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836572
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty autem
Terasa 59 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 455 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 279 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 507 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 827 m (4 min)
RestauraceCortéz Restaurant
🚘 1 731 m (4 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 785 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 999 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 931 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 782 m (9 min)
Hřiště
🚶 252 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.