Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyVolmanova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Volmanova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 298 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím zajímavě řešený byt v novostavbě (2007) s dispozicí 3+kk (80.5m2)+šatna+komora+terasa 50m2!+sklep 2m2. Byt je orientovaný na jih. Všechny pokoje mají francouzká plastová okna s východem na terasu. Na terase je elektricky ovládaná markýza 6 x 3m. Výtah je v domě. Vlastní plynový kotel Junkers s digitálním termostatem a velkým zásobníkem na vodu na topení a hořev vody. Izolace 8cm polystyren. V bytě jsou kompletní rozvody na TV, UPC, internet. Bezpečnostní vstupní dveře. Nová kuch. linka na míru vč. spotřebičů. Kočárkárna. Možno převzít hypotéku s úrokem 4.08%. Byt se nachází v klidné lokalitě nedaleko centra města a vlakového nádraží - 25 minut Masarykovo nádraží kažkých 30min. Supermarkety Billa a Penny jsou 100m. Parkování u domu. RK nevolejte!

I am offering 3+kk flat with 50m2 terrace. The house is from 2007. It is south oriented. It has cloakroom, kitchen unit, security door, its own gas boiler el. controlled, TV, UPC, internet in each room. The house has lift. There is el. controlled marquise on the terrace. It is isolated by 8cm polystyrene. It is 25 minutes from the Prague center by train. It is going every 30minutes. Supermarkets Billa and Penny are 100m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84370
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.