Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+kk • 45 m² bez realitkyV.P.Čkalova , Praha - Bubeneč

V.P.Čkalova , Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč


Nabízím pronájem velmi pěkné kanceláře o velikosti 2+kk (45m2) po právě dokončené rekonstrukci. Součástí je nová moderní kuchyňská linka s lednicí, plynovým dvouvařičem a digestoří. Koupelna s vanou, samostatné WC, komora (sklad) a vstupní chodba. Klidné místo, výhled do příjemného vnitrobloku. Dovybaveno pracovním stolem se židlí + kancelářským nábytkem (foto před dovybavením). Nádherný cihlový dům s bezpečnostními dveřmi na čipovou kartu a vstupním videotelefonem. V domě několik nebytových prostor. Vhodné jako kancelář. Prestižní adresa pro Vaše podnikání v centru Dejvic. Pouze 5 min. chůze od metra Hradčanská, veškerá občanská vybavenost, 2 min. od Úřadu MČ Praha 6.

Very nice office after just finished reconstruction. Two rooms with new modern kitchen corner with cooker, digestor and fridge. Bathroom with bath, separate toilet, store (lumber-room) and floor. Quiet place, view to very nice court. Beautifull bricken house with safety door with chip card and entrance videophone. In the house several non-residential places. Appropriate for office. Prestigious address for your business in centre of Dejvice. Only 5 minutes walk from underground Hradčanská. In the surrounding all civil amenities. 2 minutes walk to authority house of Prague 6

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu84608
Dispozice2+kk
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.