Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyHurbanova, Praha - Krč

Hurbanova, Praha - Krč
Cena1 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 292 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 1+kk Hurbanova 1178/24 Praha 4 Krč, 24 m2

Přímý vlastník nemovitosti nabízí exkluzivně k prodeji byt 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč. Nabízíme Vám kvalitní bydlení v energeticky úsporném domě. Užijte si život v novém bytě 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč s výhodami veškeré občanské vybavenosti. Staňte šťastným vlastníkem bytu 1+kk, Praha 4 - Krč, Hurbanova 1178, a na dosah ruky máte vše co potřebujete.

Byt 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč je ve vlastnictví BD Hurbanova 1178 Praha 4 Krč s možností převodu do osobního vlastnictví OV.

Popis bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč

Bytový dům BD Hurbanova 1178 Praha 4 Krč je po celkové rekonstrukci: nová plastová okna a dveře, nové zateplení a fasáda ze severu i z jihu, parapety z hliníkového plechu, sanace lodžií včetně nových pozinkovaných zábradlí, kompletní nová instalace elektro silnoproud a hromosvodu, nové zvonky fermax, střecha po celkové opravě, nové plastové odpady, nové plastové rozvody studené a teplé vody včetně vodoměrů, rozvody plynu po celkové opravě, hasící přístroje v rámci celého domu, rozvody sta původní s novým zesilovačem pro příjem analogových i digitálních programů, nové rozvody UPC, nové rozvody O2, energetický štítek budovy včetně energetického auditu, vytápění dálkové s nově vybudovaným fakturačním měřidlem našeho domu, nové vstupní portály - hliníkové dveře a okna a samozamykací zámky, nový společný prostor v suterénu pro kola.

Detaily a dispozice bytu 1+kk, 24 m2

Obývací pokoj a kuchyňský kout bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč - plovoucí podlaha, příprava pro pračku a myčku, příprava pro kuchyň včetně možnosti připojení odtahu par, plastové okno s mikroventilací a bezpečnostní sklo conex.

Koupelna a wc bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč - obklad mozaika, na podlaze teakove parkety, závěsné wc geberit, sprchový kout, umyvadlo, termobaterie.

Předsíň bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč - dlažba, bezpečnostní dveře, domací telefon s otevíráním vchodových dveří fermax.

Elektroinstalace bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč je v mědi, vypínače a zásuvky ABB Tango bílá barva, přívod má 3 fáze pro kompletní připojení elektrického sporáku včetně dalších spotřebičů, el. vývody pro vlastní svítidla.

Byt 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč je zděný, použité materiály: keramické cihelné bloky porotherm, přesné tvárnice Ytong, železobeton, zateplení minerální vlna a polystyren, strop sádrokarton a železobeton.

Ostatní přípojky: telefon (nutné přihlásit u O2), sta (analog i digital), možnost připojení UPC (kabel televize, internet telefon), dálkové vytápění s měřičem spotřeby, vodoměry SUV a TUV.

Umístění bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč v sedmipatrovém bytovém domě - přízemí s pěkným výhledem do zeleně, klid, orientace na jih.

Parkování před domem.

Občanská a další vybavenost, dostupnost pěší chůzí do několika minut:

Nově: První Obnovené Reálné Gymnázium (ml. Klaus),

Mateřská a základní škola. Mateřských školek je více,

Supermarket Albert, pekárna, lékárna, čistírna, bar, hospoda, restaurace, půjčovna DVD,

Nemocnice Krč, dětský lékař, dialýza, soukromé oční sanatorium

Cyklostezky, Krčský les, několik dětských hřišť a moc pěkné hřiště v areálu ZŠ,

MHD - zastávka sídliště Krč nebo Zálesí, odtud metro Kačerov 5 min jízdy, krátké intervaly,

MHD - metro D - v horizontu několika let, budoucí zastávky Nemocnice Krč a Tempo,

Parkování před domem, možnost parkování na hlídaném parkovšti (za úhradu), plán MČP4 - nový parkovací dům (za úhradu).

Prodejní cena bytu 1+kk Hurbanova 1178 Praha 4 Krč je 1.770.000,- Kč

Prodej bytu 1+kk, Praha 4 Krč, Hurbanova 1178

Stanete se členem BD Hurbanova 1178, po podpisu smlouvy o smlouvě budoucí a po úhradě kupní ceny formou mimořádného členského vkladu.

Nového člena BD Hurbanova 1178 uvedeme do prohlášení vlastníka a podáme na katastr. Lze HYPO. Preferujeme platbu převodem na náš účet nebo zájemce se zajištěnou hypotékou.

Více na sweb.cz/bytovedruzstvo1178

K nastěhování: 9/9/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8501
Dispozice1+kk
Typ budovyOstatní
Plocha24
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.