Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 65 m² bez realitkyU Nemocnice , Rokycany - Rokycany, Plzeňský kraj

U Nemocnice , Rokycany - Rokycany, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zařízený rodinný domek po rekonstrukci s velkou zahradou v klidné a lukrativní části Rokycan. Ideální pro manželský pár s malými dětmi k celoročnímu trvalému bydlení. Objekt je vytápěn etážovým topením s kombinovaným plynovým kotlem pro ohřev radiátorů a vody.

K dispozici je rovněž prostorný sklep a zahradní domek. Lokalita skýtá veškerou občanskou i rekreační vybavenost včetně koupaliště, okresní nemocnice nebo krytého plaveckého bazénu.

Z místa lze pohodlně dojíždět za prací jak do Prahy, tak do Plzně. Sleva z nájmu možná.

We offer to rent a family house with large garden in a quiet and lucrative part of Rokycany. Ideal for couple with young children. Locality offers all civic and recreational amenities, including swimming pool, a district hospital or the indoor swimming pool. The site can comfortably commute to work both in Prague and in Pilsen. For more information on personal experience.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85307
Dispozice3+1
Podlaží1
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.