Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+kk • 300 m² bez realitkySlepá, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj

Slepá, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj
Cena8 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 666 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásná třípodlažní vila 7+kk_novost.z r.2005_veliká okrasná zahrada 1041m2 voda_3xkoup_2xgaráž_EZS_předok.rolety_podl.topení_8.499.000,-Kč

Nabízíme Vám novostavbu krásné vily z roku 2005, v obci Zdiby, jen 8 km od metra Kobylisy. Třípodlažní dům s technickým zázemím v suterénu domu v dispozici 7+kk nabízí 300 m2 bytových ploch o celkové zastavěné ploše pozemku 157 m2. Dům je velmi precizně proveden, postaven ze zdiva Porotherm vč. zateplení o šíři 10 cm, okna s předokenními roletami. Dům je včetně ohřevu teplé užitkové vody vytápěn ze zemních vrtů vysoce účinným tepelným čerpadlem země-voda, a to podlahovým topením v přízemí domu, a koupelnách, dále radiátory v ložnicích. Topný systém zajišťuje velmi nízké provozní náklady. Krásná okrasná zahrada o velikosti téměř 1000 m2 je kompletně dokončená, rovná, orientovaná k jihu se vzrostlými okrasnými dřevinami nabízející naprosté soukromí a nerušený klid. Na zahradě u terasy domu je umístěn zapuštěný bazén o velikosti 3x6 m2 vč. potřebné technologie. Dům má kompletní EZS, krbovou vložku s rozvody do ložnic, tři vybavené koupelny vč. oken v každé koupelně, prostorné ložnice vč. velkého obývacího pokoje.

V přízemí domu je vstupní prostor s věšákovou stěnou a šatnou u vstupu. Dále v přízemí je velký OP s kuchyní o velikosti 50 m2, pracovna 7m2 a pokoj pro hosty 8,5m2, koupelna s wc, sprchou a umyvadlem. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou vč.vestavěných značkových spotřebičů (myčka, trouba, lednice, mrazák, varná deska). Z OP je výstup na jižní terasu s velkým zahradním sezením a přístupem k bazénu.

V patře se nachází tři prostorné ložnice 2x 18 a 24 m2, šatna a velká 12 m2 koupelna s dvouumyvadlem, pračkou, wc, rohovou vanou, podlahov. topením a velkým oknem. Dvě ložnice s propojeným balkonem orientované na jih, třetí na západ.

V podkroví domu je samostatná jednotka s velkým obytným prostorem o velikosti 38m2 vhodná jako fitcentrum, ateliér apod., s koupelnou 6m2 s wc, sprchou, umyvadlem a kuchyňí o velik. 6m2. Obytný prostor má krásný výhled do zeleně přes velkou západní lodžii o velikosti 13 m2. V suterénu domu je sklad ovoce apod. a technické zázemí (tepelné čerpadlo), bazénová technologie. Vedle domu je dvojgaráž o velikosti 32 m2, za vjezdovou bránou je dlážděná plocha, která pojme parkování pro další cca 3 vozy.

Dům je napojen na EZS, telefon, elektro, vodu, vlastní čističku odpadních vod. Vřele doporučujeme tuto nabídku domu dobře zasazenou do původní zástavby nabízející kvalitní bydlení, komfort, prostor, velkou krásnou zahradu, odpočinek a klid a to vše při velmi nízkých provozních nákladech nového domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88076
Dispozice7+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha300
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetický

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.