Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 160 m² bez realitkyJestřabí v Krkonoších, Jestřabí v Krkonoších - Jestřabí v Krkonoších, Liberecký kraj

Jestřabí v Krkonoších, Jestřabí v Krkonoších - Jestřabí v Krkonoších, Liberecký kraj
Cena3 560 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 098 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nadstandardní luxusní horský apartmán v turisticky oblíbené lokalitě Krkonoš. Objekt se nachází na hranici Krkonošského národního parku v nadmořské výšce 800 m.n.m. Dům je přístupný z celoročně udržované silnice, kterou několikrát denně projíždí autobusová linka. Okolí apartmánu nabízí mnoho možností sportovního i rekreačního vyžití. V těsném sousedství se nachází menší 300 metrový vlek. Zhruba 1,5 kilometru je vzdáleno lyžařské středisko Aldrov s umělým zasněžování, čtyřsedačkovou lanovkou a zhruba 1000 metrovou sjezdovkou s večerním lyžováním, která leží vedle neméně známých sjezdovek Vurmovka a Janova Hora. V bližším okolí leží střediska jako Horní Mísečky (12 km), Rokytnice nad Jizerou (10 km), Vysoké nad Jizerou (13), Jablonec nad Jizerou (13), Harrachov (25), Špindlerův Mlýn (30). Lokalita nabízí (svým umístěním na hřebenu) dobré podmínky i pro běh na lyžích. V letních měsících je oblíbenou činností cykloturistika po přilehlých značených cyklotrasách, pěší turistika, houbaření i koupaní v nedalekém přírodním koupališti. Kulturní program se nabízí v blízké Jilemnici či Rokytnici nad Jizerou. V obci se nachází několik restaurací, obchod je vzdálen zhruba 1 km. Apartmánový dům byl zkolaudován v březnu 2010. Údržbu domu zajišťuje správní firma, která kromě běžných činností provádí sekání trávy, úklid společných prostor a odklízení sněhu. Po domluvě zajistí i úklid apartmánu či jeho pronájem. Apartmán má samostatné měření el. energie. Voda je čerpána z nového vlastního vrtu o hloubce 65 metrů. Odpadní vody jsou likvidovány ve vlastní čističce odpadních. Topení je zajištěno elektrokotlem a ohřev teplé vody je zajištěn elektrickým boilerem. Apartmán má funkční komín s krbovými kamny. Obytná plocha je 85,7 m² a plocha jižně orientované terasy činí 38,5 m². Součástí jednotky je klasický sklepní prostor v 1. podzemním podlaží, přístupný přímo z chodby apartmánu, vhodný k zbudování vinotéky nebo sauny, venkovní sklad k terase a samostatný sklepní box s vytápěním nacházející se v přízemí, vhodný pro uskladnění lyží, výstroje či kol o celkové ploše 35,7 m². K apartmánu patří parkovací stání na vlastním pozemku. K objektu přiléhá vlastní udržovaný pozemek o velikosti 1057 m². Návštěvníci mohou parkovat na 100 metrů vzdáleném bezplatném veřejném parkovišti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88283
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha160
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.