Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 170 m² bez realitkyChrást nad Sázavou, Týnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský kraj

Chrást nad Sázavou, Týnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům / chata 10+kk, 4 podlaží, balkón, veranda, terasa, Chrást nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, okres Benešov, Posázaví. Rozestavěný, již nyní obyvatelný objekt, 3 samostatné jednotky, s krásným výhledem na okraji obce a poblíž lesa o podlahové ploše 170 m2 na svažité parcele 495 m2. K dokončení stavby, možno i trvalé bydlení, investice odhadem 0,3 až 0,5 mio Kč. Dopravní dostupnost: autem 35 km z centra Prahy, MHD do Týnce či Krhanic, vlakem "Posázavský Pacifik" přímo z obce. Služby v obci, Týnci, Benešově a Jílovém. Možnost koupání v řece Sázavě.

House / cottage 10+kk 4 floors, balcony, porch, terrace, Chrast nad Sazavou – Tynec nad Sazavou, district Benesov, Posazavi. Unfinished object, already now suitable for recreation, at the forest above the village with the floor space of rooms 170 m2 on a sloping estate of 495 m2. For finishing the building, the investment of approx. 0,3 - 0,5 mil. CZK is needed. Accessibility: by car 35 km from the center of Prague, public transportation to Tynec or Krhanice, by train “Posazavsky Pacifik” from the village. Services in the village, in Benesov and Jilove. Bathing opportunity in the Sazava river 10 minutes walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88460
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha170
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.