Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyBratří Dohalských, Praha - Vysočany

Bratří Dohalských, Praha - Vysočany
Cena6 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 658 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný velký byt (102 m2), který vznikl spojením dvou menších. Byt se nachází v novém domu (po rekonstrukci výměna elektroinstalace a všech rozvodů, odhlučnění stropů a podlah a výměna oken). Krytý vchod je sledován kamerovým systémem. Většina oken vedé do východu s překrásným výhledem. Dispozice je vhodná pro větší rodinu s dětmi. 5 min anglické gimnazium a velký nakupní centrum. Dále je v blízkosti lékárna a uřad městské časti Praha 9. Taky výhodné rozpoložení bytu poskytuje možnost rychlé dostát do jakékoliv časti Prahy. Pobliž doma jsou zastávky 3 tramvají a 7 autobusů. Metro (Linka B) je 2 min pešký. Malý park vedle metra nebo les po druhé strane doma je vhodný pro každodenní běhaní nebo vychazku. Byt umístěný v 5. a 6. patře. V 5. patře se nachází WC, velká hala s gaučem a obrovská terasa. K dispozici je taky kuchyně s novou uplně zařizenou vestavěnou kuchyňskou linkou a elektrický sporak. Dvě komory jedna v 5. patře druha v přízemí. V 6. patře se umístí dvě ložnici s dvojlůžka, koupelna s WC a koupelou velká vestavěná skřiň . K bytu náleží garažové stání na jedno auto. Byt se prodává včetně vybavení.

Jakékoliv dotazy rád zodpovím, prohlídka možná.

We offer a large sunny apartment (102 m2), formed by joining two smaller ones. The apartment is located in the new house (after the restoration and replacement of all electrical wiring, soundproofing ceilings and floors and replacement windows). Porch is monitored by CCTV. Most of the windows leads into the east with a beautiful view. Layout is suitable for larger families with children. 5 min gimnazium English and a large shopping center. It is near the Pharmacy and Department of the Prague 9. Also good mood apartment provides the ability to reach any part of Prague quickly.There are 3 tram stops and 7 bus stops near the house. Metro (Line B) is in 2 minutes walk. A small park next to the subway or the forest on the other side of home is suitable for daily jogging or walk. The apartment is located in the 5th and 6 floor. In the 5th floor you can find WC, large lounge with sofa bed and a huge terrace. There is also a new kitchen completed with built-in kitchen and electric cookers. There are two chambers (on the 5th floor and on the 1st). There are two bedroounny apartment (102 m2), formed by joining two smaller ones. The apartment is located in the new house (after the restoration and replacement of all electrical wiring, soundproofing ceilings and floors and replacement windows). Porch is monitored by CCTV. Most of the windows leads into the east with a beautiful view. Layout is suitable for larger families with children. 5 min gimnazium English and a large shopping center. It is near the Pharmacy and Department of the Prague 9. Also good mood apartment provides the ability to reach any part of Prague quickly.There are 3 tram stops and 7 bus stops near the house. Metro (Line B) is in 2 minutes walk. A small park next to the subway or the forest on the other side of home is suitable for daily jogging or walk. The apartment is located in the 5th and 6 floor. In the 5th floor you can find WC, large lounge with sofa bed and a huge terrace. There is also a new kitchen completed with built-in kitchen and electric cookers. There are two chambers (on the 5th floor and on the 1st). There are two bedrooms with double beds, bathroom with toilet and a big wardrobe on the 6th floor. To the apartment belongs the garage for one car. The apartment is solding, including equipment.

I will answer all your questions. A review may be done.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu89914
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha102
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.