Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 168 m² bez realitkyKurdějov, Kurdějov - Kurdějov, Jihomoravský kraj

Kurdějov, Kurdějov - Kurdějov, Jihomoravský kraj
Cena3 496 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 082 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


VYRAZNA SLEVA pri rychlem jednani!

Jedná se o NOVOSTAVBU, ale již zabydlenou. Je to samostatně stojící dvojdomek, ve velice krásné vinařské obci. Kolem lesy a zároveň k dálnici jen 2 km a do Brna pouze 20 min jizdy. Městěčko Hustopeče (1km) má úplně vše.

Dům má krásné dřěvěné schodiště, podlahové vytápění dvou koupelen i kuchyně, prostornou půdu. Před domem zahrada, hřiště a malý "lesíček" patřící k domu. Nekonfliktní sousedé jsou příjemný bonus.

Lidé velice příjemní a veselí, asi proto, že jde o vinařský kraj. Vzhledem ke změně zaměstnání hledám rychlého kupce, proto je cena pouze 20 tis za m2. Při rychlém jednání je možné o ceně ještě vyjednávat.

It is a new building but we lived in it alreday. It is a twin house separated from others. 3 - 5 min from a moter way, near Wienna, Brno, Bratislava. I am looking for a quick buyer because of a change of my job and that is why the price is so low - only 900EURO per m2. I am still ready to negotiate if somebody is able to act promptly.

The assets of the house sre beutiful wooden stairs, floor heating in two bathrooms and as well as in the kitchen. A loft is quite large too.

The place is very beautiful countryside but only 3 km from a moterway. There is a garden in front of the house, a pleyground nearly finished and a very small forest belonging to the house.

People arround are very nice probably down to the fact that it is a place with an old tradition of making wine.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90000
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha168
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.