Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 210 m² bez realitkyPolevsko, Polevsko - Polevsko, Liberecký kraj

Polevsko, Polevsko - Polevsko, Liberecký kraj
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Komplex - Dvougenerační rodinný dům a dvě další budovy v obci Polevsko.

Dům dvoupodlažní s prostornou půdou. Z ½ je podsklepen.

V přízemí jsou 3 pokoje, k tomu obývák, kuchyň, koupelna (rohová vana, možnost sprchového koutu, jak pro místo, tak připravené vedení vody a odpadů). WC je samostatná místnost..

V 1. Patře se nachází dva pokoje a obývák s dobovými funkčními kachlovými kamny z roku 1907. Dále koupelna (sprcha i vana) samostatné WC, kuchyň se samostatnou spižírnou a prostorná chodba. V podkroví je z cca ¼ půdy zřízen pokojík se vchodem po točitých schodech z obýváku. Zbytek je půdní prostor.

Ústřední vytápění je na plyn. Dále se dá přepnout na elektřinu, nebo změnou kotle upravit na libovolné palivo (2 další samostatné místnosti ve sklepě na případné palivo). Střecha je hliníková rekonstruovaná před lety.

Samostatné budovy.

První z budov sloužila jako dílny, zde příkon elektřiny 50 kW ( je možné i více), voda i odpady. V podkroví je prostor pro sklad.

Druhá Budova sloužila z části jako garáž a zbytek byly malířské dílny. V částečném podsklepení je možné skladovat ovoce, víno apod. V podkroví je prostor pro sklad.Tato budova je vhodná k přestavbě na rodinný domek s podkrovím.

Za 1. Samostatnou budovou je prostorný sklad, který je možné demontovat a zvětšit tak dvůr.

Před budovami je parkoviště pro 4 vozy a velký vydlážděný dvůr, který může sloužit jako parkoviště pro další cca 4 vozy.

Na „zadní“ zahradě se nachází vybudované dětské hřiště s houpačkou a „minidomečkem s rozhlednou“. Také je možné přikoupit další rozsáhlý navazující pozemek se zahradou a malým rybníkem.

Celý komplex je obzvláště vhodný jako pension, nebo dům k bydlení s pensiony. V létě je zde turistická a cyklistická sezóna. V zimě zase lyžaři kvůli sjezdovkám a běžeckým tratím. Dále je v okolí spousta turistických destinací.

Obec Polevsko přímo navazuje na Nový Bor a je součástí trasy MHD Nového Boru (linka č.2). V obci se nachází MŠ i ZŠ (1. stupně s družinou). Samostatný obecní úřad, samostatná pošta, 2 restaurace s ubytováním, několik pensionů, dvě sjezdovky, dva tenisové kurty, fotbalové hřiště, vodní nádrž ke koupání a koloniál dělají z obce oblíbené místo pro turistické výlety.

Vzdálenosti:

Nový Bor – Polevsko 0 km (navazuje)

Česká Lípa – Polevsko 13,5 km

Praha – Polevsko 104,9 km

Liberec – Polevsko 46,8 km

Děčín – Polevsko 26,6 km

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90244
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha210
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.