Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 134 m² bez realitkyHusova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Husova, Liberec - Liberec, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu příjemný byt ve vile se zahradou v lokalitě Lidové sady. V bytě jsou čtyři pokoje, hala, kuchyň, jídelna, koupelna a WC. Kuchyň je vybavena myčkou a ledničkou s mrazákem, v koupelně je k dispozici pračka. K dispozici je domovní rozvod televizního a satelitního signálu, do bytu je zavedena telefonní linka. Je možno využívat část zahrady a v případně zájmu lze pronajmout i garáž. Dům je v blízkosti autobusové i tramvajové zastávky (cca 5-10 minut).

We offer for rent a nice apartment in a villa with garden in the locality of Lidové sady, a part of the Old town. The apartment has four bedrooms, a hall, kitchen, dining room, bathroom and a toilet. The kitchen is equipped with a dishwasher and fridge / freezer, in the bathroom there is a washing machine. There is a TV and satellite and a landline in the apartment. It is possible to use a part of the garden and also rent a garage. The house is near bus and tram stops (5-10 minutes' walk).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92633
Dispozice4+1
Podlaží2
Plocha134
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.