Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 493 m² bez realitkyNa Výsluní, Rataje nad Sázavou - Rataje nad Sázavou, Středočeský kraj

Na Výsluní, Rataje nad Sázavou - Rataje nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena3 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba dvoupodlažního rodinného domu o dispozici 4 + 1 o obytné ploše 110,30 m2 na pozemku o velikosti 491 m2 , kterou právě dokončuje stavební společnost, nabízí novou dimenzi bydlení ve vybrané lokalitě v Ratajích nad Sázavou. Nejen lokalita pozemku s nádherným výhledem na lesy, ale i název ulice Na výsluní, koresponduje s jedinečnou polohou a orientací domu k osvitu sluncem.

Zdařile projektovaná dispozice domu, volba materiálu, který dovoluje dýchání domu, ale i dobré tepelné a akustické vlastnosti materiálů, včetně zvolené technologie, jsou zárukou komfortu pro každého obyvatele domu.

Popis dispozice domu:

Dispozičně je dům řešen jako dvě obytná podlaží. Přízemí je řešeno jako intenzivně využívaná obytná část se zázemím. K tomu slouží nejen prostorný obývací pokoj o výměře 31,33 m2 s výstupem na terasu, pohodlná kuchyň 8,72 m2, pracovna 7,34 m2, WC, koupelna se sprchou, ale i komora 5,98m2 a spíš 1,15 m2 na potraviny.

I. patro je projektováno jako klidová a odpočinková zóna s dvěmi ložnicemi o výměře 15,95 m2 s navazujícími balkony, účelná předsíň, koupelna a WC.

Dům se nachází ve stávající klidné zástavbě nových rodinných domů a je obklopen nádhernou přírodou a jedinečným výhledem do okolí. Městys Rataje nad Sázavou nabízí dobrou občanskou vybavenost a kulturní vyžití – muzeum, zámek, výhodu železničního spojení a autobusové dopravy s okolím i vzdálenějšími místy ( vzdálenost do Prahy k metru C Háje 50 km). Sportovní a rekreační příležitost a okolní příroda je ideální kombinací pro zdravé a pohodlné bydlení.

Neplatíte provizi RK! Dokončení stavby listopad 2010.

Newly built two storey house available for 4 + 1 living area of 110.30 square meters of land the size of 491 m2, which is finalizing a construction company, offers a new dimension to living in the selected location in the Sázavou Rataj. Not only the location of land with spectacular views of the woods, but the street name for the limelight, corresponds to the unique location and orientation of the house to sun exposure.

Well-designed layout of the house, choice of material, which allows breathing of the house, as well as good thermal and acoustic properties of materials, including the technology selected, the guarantee of comfort for every inhabitant of the house.

Description of the layout of the house:

Spacious house designed as two residential floors. The ground floor is designed as a heavily used part of the residential facilities. This is not only a spacious living room area of 31.33 square meters with exit to the terrace, comfortable kitchen, 8.72 m2, 7.34 m2 office, toilet, bathroom with shower, but the Chamber of 5.98 m2 and 1.15 m2 for more food.

I. The floor is designed as a quiet and relaxing area with two bedrooms on the area of 15.95 square meters with connecting balconies, effective lobby, bathroom and toilet.

The house is situated in a quiet current construction of new houses and is surrounded by beautiful scenery and unique views of the surrounding area. Rataj township over Sázavou offers good facilities and cultural events - museum, castle, an advantage of the rail link and bus services to surrounding areas and distant places (distance to Prague Metro C Groves 50 km). Sporting and recreational opportunities and the surrounding countryside is an ideal combination for a healthy and comfortable living.

Completion of construction of November 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93054
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha493
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.