Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 1293 m² bez realitkyPod Sirotkem, Radostice - Radostice u Brna, Jihomoravský kraj

Pod Sirotkem, Radostice - Radostice u Brna, Jihomoravský kraj
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 727 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám rodinný dům:

přízemí: 4pokoje, kuchyň s jídelním koutem, hala,spíž, dvě koupelny s WC, větší komora a sklep na uskladnění brambor, zavařenin atd..Z haly lze vstoupit na dvůr, přístup ke garáži a na zahradu.

Druhé patro (přístupné z haly v přízemí a také ze dvora):pokoj s kuchyňským koutem a balkon s terasou.Lze zbudovat podkroví z části půdy, která navazuje.

Dům je z části podsklepen kotelnou(situovanou do ulice) ve které se nachází kotel na tuhá paliva a elektrokotel, případně možnost napojení na plyn(přípojka je před domem).K domu náleží:předzahrádka,vjezd,garáž,dílna(přístupná ze dvora)a zahrada situovaná terasovitě do svahu, jejíž součástí je zahradní zděný domek(chatka cca 20m2)s připojením el.220/380V.Voda je v domě napájena ze studny,rozvody po celém domě,možnost napojení na obecní vodovod, kanalizace obecní,el.v domě 220/380V,kabelová televize,možnost připojení na internet(zavedeno v domě).Dům je po částečné rekonstrukci(nová plast.okna, zateplená fasáda atd.).Občanská vybavenost v obci:ZŠ, MŠ, obchod,restaurace,veterina,přírodní koupaliště, přírodní park Bobrava, IDS a vlaková doprava.Vzdálenost do centra Brna cca 16km(nákupní centrum Futurum cca 8km).DŮM JE VOLNÝ, IHNED K NASTĚHOVÁNÍ, PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ DOHODA MOŽNÁ !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94099
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha1 293
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.