Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyManželů Dostálových, Praha - Kyje

Manželů Dostálových, Praha - Kyje
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Pěkný slunný jihovýchodně orientovaný byt 3+1, 68 m2 se zasklenou lodžií ve 2. patře nízkého panelového domu se vzrostlými stromy a pečlivě upravovanou zelení kolem v klidné lokalitě městské části Praha - Jahodnice. Vynikající dostupnost do centra MHD i autem: 10 min BUS k metru Rajská zahrada nebo depo Hostivař. Snadné parkování před domem. Veškerá obč. vybavenost.

Byt je po rekonstrukci: zděné jádro, velká koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, vestavěným velkým umyvadlem se skříňkami, prostorné WC zvlášť, nová plastová okna, dřevená podlaha v obývacím pokoji a vstupní hale, obývací pokoj propojen s kuchyní. Byt je nabízen částečně zařízen: velká a praktická kuchyňská linka na míru s barovým pultem včetně myčky, el. trouby a plyn. varné desky s digestoří, prostorné vestavěné zrcadlové skříně a praktické stropní skříně ve vstupní hale, velká zrcadlová rohová skříň v ložnici, tzn. celkem velký úložný prostor, který zachovává vzdušnost bytu. Dům je zrekonstruován a mj. má novou zateplenou fasádu, nové stoupačky, nový výtah, novou kotelnu a novou střechu. V bytě je přípojka kabelové televize UPC, dále přípojka telefonu a samostatná domovní přípojka internetu. K bytu patří 2 sklepní kóje s velkým úložným prostorem. Ideální pro mladé začínající páry nebo pro rodinu s dětmi (10 min pěšky je lesopark, MŠ v bezprostřední blízkosti po rekonstrukci).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu94259
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha68
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.