Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 60 m² bez realitkyRevoluční, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský kraj

Revoluční, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský kraj
Cena1 320 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


REZERVOVÁNO. Nabízíme k prodeji dům po kompletní vnitřní rekonstukci o velikosti 3+1 s balkonem včetně pozemku o celkové výměře cca 400 m2 s možností parkování na pozemku. Dům je částečně podsklepen.

Dům se nachází v klidné části města Zruč nad Sázavou. V blízkosti je zámek s parkem, řeka, lesy, velké dětské hřiště, nákupní střediska, pošta a lékař. Vše v dosahu cca 5 minut chůze.

Dům byl v roce 2008 celkově vnitřně zrekonstruován. Byly provedeny nové rozvody vody, odpadu, elektřiny a topení včetně nových radiátorů s termohlavicemi. Regulace topení je zajištěna bezdrátovým prostorovým termostatem. Byla vyměněna všechna okna za šestikomorová plastová včetně dvou balkonových dveří. Byly vyměněny všechny vnitřní dveře včetně zárubní. Vytápění a ohřev vody je zcela novým plynovým kotlem umístěným ve sklepě.

V přízemí je koupelna s rohovou vanou a WC a jeden samostatný pokoj. Dále je zde obývací místnost s kuchyní (vč.kuch.linky)se vstupem do patra a samostatným výstupem na zahradu.

V horním patře jsou dva samostatné pokoje, jedna místnost s druhým WC, umyvadlem a výstup na balkon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu95356
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha60
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.