Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyZelená, Pardubice - Pardubičky, Pardubický kraj

Zelená, Pardubice - Pardubičky, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné0 Kč


Nabízím k pronájmu byt v Pardubicích (Pardubičky) v blízkosti MHD (cca 200 m)linky č.2,11,12.Vhodné pro studenty. V blízkosti Fakulta zdravotnických studií Univerzity Pardubice sídlící v Černé za Bory (dostupnost bus č.12).Univerzitní kampus na Stavařově je vzdálený cca 15 min MHD. Bytová jednotka se nachází v přízemí RD se zahradou, možnost parkování před domem.Byt je čistý a vybavený nábytkem. Celková plocha bytu činí cca 80 m². V chodbě se nachází vestavěná skříň.V kuchyni je kuchyňská linka, sporák a lednička. V celém bytě zůstává rovněž i veškerý nábytek. V pokojích je nový koberec. WC zvlášť, v koupelně vana + bojler. Vytápění plynovým kotlem. V bytě po dohodě možnost připojení k internetu.

Pronájem přímo od majitele, neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři. Cena dohodou po prohlídce bytu s majitelem.Vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu. Nastěhování možné ihned.

Více informací na tel.: 724 051 950 nebo na 602 449 500 (po 19:30 h), e-mail: martin.bg@tiscali.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu98012
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha80
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.