Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyMyslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Myslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné9 500 Kč


Kompletně zařízený byt 2+1 v bezprostřední blízkosti centra města Olomouc. Smetanovy sady jsou vzdáleny cca 100 metrů od domu. Parkování před domem. Byt je slunný, teplý a moderně zařízen. Ideální pro mladý pár. Vybaven spotřebiči: myčka, pračka, lednička. V bytě možno umístit až 3 kola. Koupelna s oknem. Moderně řešené uspořádání: obyvák propojen s kuchyní. V chodbě objemná skříň. Z obyváku přístup na terasu. Nadstandardní bydlení poblíž centra. Klidné prostředí, bezproblémoví sousedi.

K nastěhování: 01/07/2009

Fully equiped flat, 2 rooms with one kitchen, situated very close to the center of Olomouc, close to the Trznice. Parking in front of the block of flats. The flat is sunny, warm and very modern equiped by all the necessary equipments: washing machine, dish washer, TV, microwave oven,...Very modern living, close to the centrer, ready to move-in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu9938
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha53
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.