Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyJiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Jiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Od 1.4.2024 byt 1+1 v 2.np k nastěhování. Byt se nachází v soukromém bytovém domě na Jiráskové 12 v Brně. V bytě se nachází velké zádveří s kuchyňskou linkou a velkou šatní skříní, samostatná koupelna se sprchovým koutem a wc, včetně pračky. Kuchyňská linka je vybavená dvouplotýnkovou sklokeramickou deskou, digestoří, troubou, dřezem, baterií a vestavěnou myčkou, součástí vestavěné skříně je lednička s mrazákem. Všechny spotřebiče jsou v energetické kategorii A++. Obytná místnost má 25m2 se dvěma novými kastlovými okny směrem do ulice, podlaha dřevěná. Byt je částečně vybaven nábytkem. Jedná se o nadstandardní byt v nově zrekonstruovaném historickém domě. Dům je kvalitně zaizolovaný a všechna okna jsou nová s trojskly, byt má samostaný odpočet všech vstupních energií. Nájem 14.800,- Kč, energie + poplatky cca 2500,- Kč - přesná cena dle spotřebovaného množství energie, připojení internet wifi možné po domluvě.

From the 27th of January 2021, 1 +1 in 2nd floor to move. The apartment is located in a private residential house on Jirásková 12 in Brno. There is a large entrance hall with a kitchen and a large wardrobe, separate bathroom with shower and toilet, including a washing machine. Kitchen is equipped with a two-ring ceramic hob, extractor hood, sink, battery and built-in dishwasher, the refrigerator and freezer. All appliances are energy category A + +. Living room has 25 square meters with two new windows facing the street, wooden floors. The apartment is partly furnished. This is a premium apartment in a newly renovated historic domě. House is well insulated and all relevant windows are new with triple glazing, the apartment has a separate deduction of input energy. Rent 11000, - CZK, Energy 2000, - CZK - exact price depends on the amount of energy consumed, wifi internet connection can be arranged.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu258017
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha39
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDGrohova
🚶 262 m (3 min)
PoštaBrno 11
🚶 649 m (8 min)
ObchodZelenka
🚶 120 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 782 m (9 min)
RestauraceFaust Burger Pub
🚶 219 m (3 min)
LékárnaLékarna na Obilním trhu
🚶 110 m (1 min)
ŠkolaCírkevní zdravotnická škola
🚶 98 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 177 m (2 min)
SportovištěRajče
🚶 552 m (7 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.