Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 850 Kč


BYT VHODNÝ PRO PÁR případně JEDNOTLIVCE. Nabízím dlouhodobý pronájem plně vybaveného, velmi světlého bytu ve výborném stavu po rekonstrukci o velikosti 1+1 v pěší vzdálenosti od metra C. Byt se nachází 1. patře v domě s výtahem, v pěší vzdálenosti cca 4 minuty od metra Nádraží Holešovice, 1 min od tramvajové zastávky Ortenovo náměstí.

Hlavní místnost se skládá z obývací části vybavené gaučem, komodou a policemi a dále ze spací části s postelí s velkým úložným prostorem.

Kuchyně je vybavená myčkou, sporákem, lednicí s mrazákem, mikrovlnkou a jídelním stolem. Koupelna samostatně se sprchovým koutem a pračkou. V předsíni skříň s velkým úložným prostorem.

Nájem je 10 500 Kč + měsíční poplatky ve výši 1850/2050 (1os/2os) Kč, které zahrnují vodu a služby. Plyn a elektřina jsou k převedení na nájemníka. V bytě je zaveden UPC internet, možno převést na nového nájemníka. Volné ihned.

RK prosím nekontaktovat.

FOR COUPLE or ONE PERSON. We offer long term rental of fully equipped, very light apartment in excellent condition after reconstruction 1+1 within walking distance of the metro C (approx 4 min from the metro station Holešovice) and 1 min from the tram stop Ortenovo Square.

The main room consists of a living area with a sofa bed, commode and shelves and a sleeping area with double bed with large storage space. The kitchen is equipped with dishwasher, stove, fridge with freezer, microwave and dining table. Separate bathroom with shower and washing machine. In the hall is wardrobe with large storage space.

Rent is 10,500 CZK + monthly fees in the amount of CZK 1,850/2050 (1person/2 persons), which include water and services. Gas and electricity will be assigned to a new tentant. There is an internet UPC, which may be assigned to a new tenant. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu292033
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.