Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyBrno - Veveří, Jihomoravský kraj

Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem kompletně rekonstruovaného a zařízeného bytu Brno-Veveří, ulice Botanická. Byt 1+kk s malým balkonem, předsíní, samostatnou koupelnou ve velmi žádané lokalitě, v těsné blízkosti centra - chůze do centra cca 10 min, 1 min od zastávek MHD (tramvaj, trolejbus). V bezprostřední blízkosti Lídl, večerka, drogerie, několik restaurací a další obchody, lékaři, park Lužánky. Byt se nachází v 7.p. cihlového domu s výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci, zařízen nábytkem – předsíňová stěna, kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou, lednice, pračka, skříň, postele s úložným prostorem, stůl, 2 židle, plastová okna, nově zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem společně s WC. Topení ústřední.

Byt je přizpůsobený pro pár, ale není podmínkou. Cena pronájmu je 10.000,- Kč + poplatky za energie 2.000,- Kč, vratná kauce je 24.000,- Kč. Zálohy za služby a energie se budou jednou ročně vyúčtovávat dle spotřeby. Byt bude k dispozici dlouhodobě od 1.7.2017, pouze pro nekuřáky, bez domácích mazlíčků, ne RK.

We offer a flat to rent, disposition 1+KK, 10 minutes walk to the very center, very nice, clean and quiet flat with modern furniture, completely renewed, fully equipped, with a little balcony. Ideal for a couple, but not necessary. Shops near the flat, park, bus and tram station, pubs and many more.We offer the flat to non-smokers only.The price is 8.200,- CZK per month + utilities 3.800,- CZK. The flat is available from 1.7.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu328030
Dispozice1+kk
Dostupné od2. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.