Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyJateční, Praha - Holešovice

Jateční, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena6 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 372 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Uvedená cena je včetně přepokládaných nákladů na realizaci ve výši 2 000 000,- Kč. Cena za samotný byt včetně stavebního povolení a schváleného projektu je 4 690 000,- Kč.

Atypický půdní byt se schváleným projektem a platným stavebním povolením K REALIZACI mezonetového bytu o finální velikosti 120 m2, včetně 11 m2 zimní zahrady – terasy SAMOTNÝM KLIENTEM (možnost úprav projektu v průběhu výstavby dle přání budoucího majitele a realizátora stavby). Předpokládaná investice cca 1,5 - 2 mil. Kč. Výsledná cena realizace se odvíjí od užitých materiálů.

Projekt k realizaci spočívá v rozšíření stávající bytové jednotky 2+1 (60 m2) o celé patro (zvednutí střešní konstrukce a vybudování dalšího patra) na konečných 120 m2 (půdní nástavba), dispozičně řešený jako 4+kk, + zimní zahrada (terasa).

Projekt má platné stavební povolení, a je tedy možné okamžitě zahájit výstavbu! Je zde možnost úprav řešení projektu před dokončením stavby (změnit vnitřní dispozice a podobně).

Byt se nachází v posledním, osmém nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem a je ve velmi dobrém stavu (rekonstrukce z roku 2006). Stávající dispozice bytu 2+1, 60 m2. Skládá se ze dvou neprůchozích pokojů (jeden s orientací na jih a druhý, prosvětlený navíc střešním oknem, orientovaný na sever) a samostatné kuchyně, dále je zde koupelna s vanou a oknem na západní stranu a samostatné WC. Předsíň je, po vstupu do bytu, lemována vestavěným botníkem a velkou vestavěnou skříní se zrcadlem. Vestavěná skříň stejného charakteru je také v menším z pokojů, užívaným jako ložnice. Samostatná kuchyň s velkým východně orientovaným oknem je vybavena prostornou kuchyňskou linkou z roku 2006, obsahuje vestavěné spotřebiče: plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka. Je zde dostatek prostoru pro umístění jídelního koutu. Koupelna s vanou (nad ní velké okno) je dále vybavena topným žebříkem a přípojkou na pračku. Je zde umístěn plynový kotel pro vytápění bytu etážovým topením a ohřev vody. Koupelna i samostatné WC mají keramickou dlažbu. Zbývající podlahová plocha bytu je plovoucí laminátová krytina. Je zde k dispozici kabelová televize a internet (UPC). Měřiče vody, plynu a elektřiny. K bytu náleží sklep o velikosti 4 m2. Byt má v současné podobě úložné prostory i v půdní části, která je nad cca polovinou části bytu a je k ní přístup pouze z bytu po skládacích půdních schodech. Půdní část má výšku 140cm, a v projektu je počítáno s navýšením na finálních výšku 255cm, nutnou pro vytvoření obytné části. Půdní část bude také, dle projektu, rozšířena nad celý půdorys bytu. Byt je velmi klidný, orientovaný do vnitrobloku.

Samotný dům je ve velmi dobrém stavu po částečné rekonstrukci – výtah, plastová okna, stoupačky, fasáda vnitrobloku. Je plánovaná nová fasáda z ulice, na kterou jsou dostatečné vlastní prostředky ve fondu oprav.

Další informace k bytu, projektu, stavebnímu povolení či prohlídkám na vyžádání.

Nabídka pouze pro přímé zájemce. Realitní kanceláře, makléři ani podobní zporostředkovatelé prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu332619
Dispozice4+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.