Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyU libeňského pivovaru, Praha - Libeň

U libeňského pivovaru, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 339 Kč


Nabízím k pronájmu moderní, nízkoenergetický byt v Novostavbě v Praze 8 - Libni, v blízkosti metra Palmovka v klidné ulici U libeňského pivovaru. Byt se nachází v prvním nadpodlaží. Celková obytná plocha bytu je 54 m2, dispozičně řešeno jako 2+kk se samostatnou chodbou a s prostornou předzahrádkou(20m2).

Byt je vybaven moderní, velkou kuchyní s barovým pultem a spotřebiči(varná deska, trouba, digestoř, myčka nádobí, lednice), dvěmi vestavnými skříněmi(předsíň) a rozkládací sedačkou(obývací pokoj). Koupelna s prostorným sprchovým koutem, WC odděleně. Kvalitní dřevěné podlahy a dlažba(koupelna, WC). K dispozici wi-fi připojení. Volný ihned.

We offer a modern, low-energy apartment for rent in Prague 8 - Liben, close to metro Palmovka, in U libeňského pivovaru Street. The apartment is located on the upper first floor. Total apartment area of 54 m2, designed as 2 + kitchen corner(one bedroom + living room with kitchen corner) with a separate hallway and a spacious garden (20m2).

The apartment is equipped with modern, large kitchen with bar counter and appliances (hob, oven, extractor hood, dishwasher, refrigerator) and two built-in wardrobes (hall) and sofa (living room). Bathroom with shower, restroom separated. High quality wooden floors and tiles (bathroom, restroom). Wi-fi connection available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu339645
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.