Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyKomenského, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Komenského, Řevnice - Řevnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji atypický byt (3.patro) v osobním vlastnictví 2+KK (48m2) se sklepem (4m2) v centru Řevnic, Praha - západ, ul. Komeského. Dispozičně je byt řešen jako 1+kk + 2.úroveň podkroví - ložnice. V podkoroví je obývací pokoj s kk (26,5m2) a velkým francouzským oknem orientovaným na jih, výhled na zámeček. Součástí kuchyňského koutu jsou vestavné spotřebiče (kombinovaná lednice, el. trouba, MWT, sklokeramická deska a myčka nádobí). Koupelna (4,8m2) je vybavena rohovou vanou, toaleta (1,4m2) zvlášť. Ve 2.úrovni podkroví ložnice (12m2) 2 střešní okna orientována na sever. Při výstavbě bytu byly použity nadstandardní materiály, jako podlahové krytiny byly použity plovoucí podlahy, v koupelně, toaletě a předsíni keramická dlažba. Vytápění a ohřev vody je zajištěno samostatným plynovým kotlem umístěným v předsíni (2,9m2). Bezpečnostní vchodové dveře.

V ceně zpracovaný projekt od architekta na oddělení loftové ložnice a předělení bytu na 2+kk, byt by se zvětšil o cca 10 m2. Byt se nachází v novostavbě zkolaudované v roce 2008.

V bytě je zavedena pevná linka. Parkování v uzavřeném dvoře, vrata na dálkové ovládání.

Možnost zanechání zařízení bytu zdarma - rozkládací sedací souprava, TV stolek, manželská postel š.180 cm vč. roštů a matrací, 2 komody, police, skříňky, rozkládací jídelní stůl + 6 skládacích židlí.

V obci veškerá občanská vybavenost (školka, škola, obchody, lékaři, lékárna, pošta, sportovní vyžití - cykloturistika, tenis ....). Dobrá dostupnost do Prahy, vlakem 25 minut Praha-Smíchov, nádraží 8 min. chůze.

Cena k jednání. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343102
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.