Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Lumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout krásný, světlý a prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 (70m2) s balkonem a pěkným výhledem. Byt se nachází ve 12.NP v domu s výtahem. Byt bude k dispozici od července 2015.

Dům se nachází v městské části Ostrava Výškovice. Dispozice bytu tvoří prostorný obývací pokoj, dále dětský pokoj, ložnice, samostatná kuchyně s přístupem na balkon, komora, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Dále k bytu náleží vlastní sklepní kóje. Byt se nabízí včetně základního vybavení, součástí nabídky jsou dvě velké vestavěné skříně (v předsíni a ložnici) a velmi hezká kuchyňská linka s veškerými spotřebiči. Další vybavení možno ponechat dle dohody. V bytě je internetová přípojka. Výborné dopravní spojení, zastávka MHD cca. 5 min. chůze. Klidná a bezpečná lokalita, velmi vhodné nejen pro rodinu s dětmi. Bohatá občanská vybavenost, poblíž je zdravotní středisko, sportovní centrum, vedle domu dětské hřiště, restaurace, obchod, ZŠ, školka, apod. Nedaleko se nachází chráněna krajinná oblast Poodří vhodná pro dlouhé procházky. Parkování před domem.

Kontakt:

Martin Uher 725 725 503

Marta Uhrová 724 643 326

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu355630
Dispozice3+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.