Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyVeletržní, Praha - Holešovice

Veletržní, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný a prostorný byt 3+kk o velikosti 80m2 na pražské Letné. Byt je částečně zařízený (protihluková okna, kuchyňská linka, lednička s mrazničkou, horkovzdušná trouba, myčka, mikrovlnka, pračkou se sušičkou, panel na TV, jídelní stůl se 4 židlemi, postel, knihovna, psací stůl s židlí, komoda, koš na prádlo, botník, koupelnová skříňka a poličky + vestavěné skříně v každém pokoji). Pokud by měl nájemce zájem o vystěhování některého nábytku, tak není problém se domluvit.

Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (tram a metro trasa C ), mateřské a střední školy, Lékařský dům, Pražská tržnice, obchody, supermarkety, tenisové kurty, fitness centra, golfové hřiště. Pěšky pouze 5 min do centra přes krásný park Letenská pláň.

Byt je tedy tvořen třemi průchozími pokoji, oddělenou koupelnou, toaletou a komorou. Součástí bytu je balkón situovaný do vnitrobloku a francouzským oknem z obývacího pokoje. Byt má vlastní termostat umožňující topení pouze v určitých hodinách, nebo nastavení modu dovolené, kdy se v bytě udržuje minimálně stanovená teplota. V bytě je přípojka na TV a internet.

Parkování je možné před domem na modrých zónách, či je zde možnost si zajistit parking v podzemních garážích v přilehlých ulicích, či u Parkhotelu.

Byt je volný k pronájmu od konce února 2016. Nájem 18 000 Kč + služby 3500 Kč měsíčně. Kauce 2 nájmy.

Prohlídka možná po domluvě. Prosím o kontakt na emailovou adresu: klara.pavlickova@gmail.com

I would like to rent a sunny and spacious apartment 80m2 at Letná. The apartment is partially furnished (soundproof windows, kitchen, refrigerator with freezer, oven, dishwasher, microwave, washer, landry basket,TV panel, dining table with 4 chairs, bed, bookcase, working desk with chair, dresser, shoe cabinet, bathroom cabinet + built in cupboards in each room). If the tenant would prefer the apartment without any furniture, it would not be a problem to discuss this possibility as well.

Excellent access to any public facilities and access to public transport (trams and metro line C), kindergartens’ and secondary schools, Medical House, Prague Market, shops, supermarkets, tennis courts, fitness center, golf course. It is only 15 min walk to the city center through the beautiful park of Letná.

Therefore, the apartment is composed of three rooms, separate bathroom, toilet and pantry/ lumber room. The apartment has a balcony oriented into the courtyard and French Windows from the living room. The apartment has its own heating thermostat allowing regulating the temperature or setting up the heating hours for certain part of the day or a week. There are also connections for TV and the internet.

Parking is available in front of the house - on the blue zones. Furthermore, there is a possibility for secure parking in underground garages in the adjacent streets, or at the Parkhotel.

The apartment is available for rent from the end of February 2016. Rent CZK 18 000 + services CZK 3500 per month. Deposit is 2 rents.

It is possible to arrange a meeting to see the apartment. If you are interested, please contact me at: klara.pavlickova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu356696
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.