Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 18 m² bez realitkyCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 900 Kč


V rámci mimořádné akce POKOJ JEN PRO SEBE O PRÁZDNINÁCH nabízíme na období červenec-srpen 2015 pronájem 2-lůžkových pokojů pro 1 osobu v areálu studentského bydlení WIND point, blízko centra Brna za mimořádně výhodnou cenu!

V ceně je připojení k internetu, sociální zařízení společné pro 2 pokoje (sprchový kout, záchod), nové vybavení, kuchyňka na patře.

WIND point je moderní komunitní studentské bydlení s celkovou kapacitou 152 lůžek. Najdete u nás nejen zrekonstruované a moderně vybavené pokoje, ale hlavně příjemnou atmosféru bez zbytečných omezení a spoustu doplňkových služeb, a také vnitroblok s příjemným posezením, klubovnu, 2 sklípky a také posilovnu a kolárnu. Vysokorychlostní internet je na všech pokojích zdarma a najdete zde také prádelnu se sušičkou. Přímo naproti vchodu je frekventovaná zastávka tramvaje a supermarket, v blízkém okolí bezpočet restaurací, barů a další infrastruktura. V ceně je i výměna ložního prádla každých 14 dnů. Vstup je přes recepci na čipové karty, objekt je zabezpečen kamerovým systémem.

HOLIDAY DISCOUNTS!

During the holidays (July-August) we offer a double room for one person for a DISCOUT PRICE!

The price includes the Internet connection, common sanitary facilities for 2 rooms (shower stall, toilet), new equipment, kitchen on floor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu359437
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.