Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyŠumberova, Praha - Veleslavín

Šumberova, Praha - VeleslavínVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji 3 pokojový byt v osobním vlastnictví o celkové ploše 74 m2. Byt se nachází ve 3. patře třípatrového cihlového domu (bez výtahu) v ulici Šumberova 32, Praha 6, Veleslavín. Situován je: kuchyně na východ, ložnice na východ, pracovna na jih, obývací pokoj na jih a západ. Dominantou je cca 30 m2 obývací pokoj s výhledem na přírodní parky Šárka a Liboc.

Byt je v dobrém stavu, vybaven vestavěnou skříní, žaluziemi, na podlaze dlažbou a bukovými parketami, jádro je zděné, koupelna a WC jsou oddělené. K bytu náleží i sklep o velikosti 2,6 m2.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu s množstvím zeleně a výhodou je i umístění objektu bezprostředně u lesa a při neprůjezdné, pouze obslužné komunikaci. V blízkosti domu se nachází stanice metra Petřiny a Veleslavín, BUS, Tramvaj, 2 školy, několik mateřských školek, vojenská nemocnice, poliklinika, síť obchodů, bankomaty, posilovna.

Vzhledem k atraktivitě této lokality je byt možno využít i na výhodný pronájem.

I sell a 3 bedroom apartment in private ownership with a total area of ​​74 m2. The apartment is located on the 3rd floor of a brick building (no elevator) in the street Šumberova 32 Prague 6, Veleslavín. Set is: kitchen east, east bedroom, study the south, living room on the south and west. The dominant feature is about 30 m2 living room with views of the natural parks and Sarka Liboc.

The apartment is in good condition, fitted wardrobes, blinds, floor tiles and beech wood flooring, brick core, bathroom and toilet are separated. The apartment belongs to the cellar the size of 2.6 m2.

It is a very quiet location with plenty of greenery and the advantage of the location of the object directly at the forest and impassable, only the service road. The house is located near a metro station Petřiny Veleslavín, bus, tram, two schools, several kindergartens, a military hospital, clinic, network of shops, ATMs, gym.

Due to the attractiveness of this location is an apartment can also be used for favorable lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu360109
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.