Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNezvalova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj

Nezvalova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem nového bytu 2+kk na ul. Nezvalova, Olomouc - centrum, 4. poschodí s výtahem. V blízkosti MHD, tramvaj, škola, školka, lékař, obchody, vlak. Byt je moderně řešen, má obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu. Dále ložnici se vstupem na terasu, samostatné WC, koupelnu se sprch. koutem, přípojkou na pračku a sušičku, otopný žebřík. Kuchyň je vybavena sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, digestoří, velkou lednicí s mrazákem, kuchyň. stolem a židlemi. Obývací pokoj je vybaven konferenčním stolkem a obývací stěnou. V ložnici je postel s nočními stolky a skříní. Chodba je vybavena prostorem na uložení obuvi a oděvů. Plovoucí podlaha, plastová okna, žaluzie, sítě proti hmyzu, videotelefon. Sklep na patře k dispozici. Omezení pro nájemce - domácí zvířata ne. Byt je nekuřácký.

Možnost pronájmu parkovacího garážového stání v domě. Malé náklady. Kauce - dva měsíční nájmy předem. Přednostně dlouhodobý pronájem. Volný od 04/2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu361932
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.