Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 750 Kč


Byt po rekonstrukci, vybavený elektrospotřebiči (pračka, myčka, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, televize) a z velké části nábytkem (skříně, sedací souprava, jídelní stůl a židle...), dům s výtahem. Mhd cca 2 minuty na tramvaj i na autobus (20 min do centra, 25 min na Budějovickou). V blízkosti obchody, pošta, bankomat, poliklinika, lékárna, bazén, restaurace, škola, školka, Prokopské údolí. Klidné prostředí. Připojení na internet, kabelová TV, telefon od UPC.

Apartment after reconstruction, with domestic appliances (washing machine, stove, oven, microwave oven, fridge, dishwasher, tv) and almost fully furnished (cupboards, dressers, lounge suite, dining table, chairs...). Public transportation within short distance, approx. 2 minutes walking (connection to the center 20min, connection to Budějovická station 25 min). Supermarkets and other shops, post office, restaurants, medical center, pharmacy, swimming pool, kindergarden, school and natural park Propkopské údolí within walking distance. Calm quarter. Internet, cable TV and phone connection provided by UPC. Owners speak English, French, Spanish.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu366595
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.