Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 210 m² bez realitkyBařice-Velké Těšany - Bařice, Zlínský kraj

Bařice-Velké Těšany - Bařice, Zlínský krajVybaveno
Cena1 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 453 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej domu 2+1 a 2+KK, 210 m2, Bařice – Velké Těšany

Jako přímý vlastník nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, v klidné obci Bařice – Velké Těšany, která se nachází mezi městy Kroměříž (7 km) a Otrokovice (12 km), využitelný jak k rekreačnímu, tak i ke stálému bydlení.

Dům je dispozičně řešen jako dvě bytové jednotky. V jedné části se nachází (2+1) - kuchyň s kachlovými kamny, obývací pokoj a podkrovní ložnice. Dále nová koupelna (z roku 2010) s teplou vodou (ohřev vody el. průtokovým ohřívačem) a se společným WC, samostatný vstup, 2x chodba, malý klenutý sklep 4 x 2,5 m a spižírna.

Část druhá je členěna jako 2+KK. V přízemí je kuchyň propojená s obývací částí, ve které je umístěn krb. V patře pak ložnice a balkonem. Součástí je koupelna pouze se studenou vodou a se samostatným WC. Tyto dvě bytové jednotky jsou rozděleny průjezdem, který umožňuje přístup na dvorek a také přístřeší pro parkování auta. Je zde možnost podkrovního propojení obou těchto bytových jednotek.

Od roku 2008 je zde nově zrekonstruovaná sedlová střecha pokrytá pálenou střešní krytinou. Dům je napojen na vodovod, plyn a elektřinu (+ zásuvka na 380 W) a vlastní septik. Možnost vytápění objektu i tuhými palivy.

Dům je pečlivě udržovaný, a tedy i velmi dobrém technickém stavu. Po domluvě je možné v domě ponechat i vybavení (pračka, lednice, nábytek).

Ve dvorním traktu se nachází samostatný sklep o výměře 4 x 4 m a samostatně stojící malá budova z kamenného zdiva a s pálenou střešní krytinou, vhodná k uschování dřeva, zahradní techniky apod. K domu náleží také udržovaná zahrada o výměře 975 m2.

Celková plocha je 1672 m2, z toho zastavená plocha činí 210 m2, oplocené nádvoří 487 m2 a zbylou část tvoří již zmiňovaná zahrada.

Součástí nabídky je také samostatný pozemek o výměře 457 m2 (v rekreační oblasti) v katastru obce Bařice s přípojkou el. proudu.

Občanská vybavenost je zajištěna buď přímo v obci Bařice, nebo v obci Velké Těšany vzdálené 2 km.

Jedná se o prodej od přímého vlastníka, tj. bez jakéhokoliv omezení vlastnického práva. Prohlídka je možná kdykoliv po předchozí domluvě.

V případě zájmu, prosíme o kontaktování pouze ze strany vážných zájemců, nikoliv ze strany realitních kanceláří!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu368860
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha210
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.