Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 122 m² bez realitkyPolenská, Praha - Újezd nad Lesy

Rezervováno
Polenská, Praha - Újezd nad LesyČástečně vybaveno
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji udržovaný řadový rodinný dům 5+kk v lokalitě Praha 9 – Újezd nad lesy (Blatov) postavený v roce 1999, bez nutnosti dalších nákladů. Cena včetně právního servisu a daně z prodeje. Celková plocha pozemku 163m2, z toho zastavěná plocha 68m2, užitná plocha RD přízemí a první patro 108m2, balkony 5m2,obytné podkroví 14m2 + 36m2 skladovací půdní prostory. Kvalitně zařízené interiéry disponují dřevěnými podlahami, vestavěnými skříněmi, klimatizací s tepelným čerpadlem, v 1.patře proběhlo zateplení oken a výměna skel na izolační trojskla apod. V přízemí rodinného domu se nachází obývací pokoj propojený s jídelním koutem a kuchyní s linkou na míru, dále předsíň a toaleta, úložné prostory. V prvním patře jsou tři pokoje, koupelna s vanou a toaletou, úklidová komora, dva balkóny a vstup do obytného podkroví (v podkroví je snížený strop – v nejvyšším místě 175-185cm, nyní využíváno jako pracovna). Fotku mohu zaslat. Vytápění plynovým kotlem – nízké náklady na vytápění, energetický štítek B. Nízké náklady na elektřinu (poloviční) - máme tarif "tepelné čerpadlo". Velmi žádaná lokalita v blízkosti Klánovického lesa, hřiště, školy, školky. Veškerá občanská vybavenost v místě. Před domem je kryté parkovací stání + další stání na pozemku + dřevěný zahradní domek na úschovu kol. Za domem je útulná zahrádka, ze které vede přístup na dětské hřiště.

Prodej přímo od majitele – nepřejeme si, aby nás kontaktovaly realitní kanceláře. Můžeme zařídit financování hypotékou (jeden z majitelů pracuje v oboru finančního poradenství).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu369761
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha122
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.