Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyLetohradská, Praha - Holešovice

Letohradská, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné12 300 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Velice pěkný, slunný byt v 5. podlaží domu s výtahem. Prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (sporák, trouba, lednice, pračka atd.). Ložnice v podkroví. Byt je k dispozici nezařízený, případně po domluvě částečně zařízený. Vynikající a žádaná lokalita se skvělou občanskou vybaveností a výbornou dostupností MHD i pěšky (centrum 10 minut). V těsné blízkosti Letenské sady (1 min chůze) a Stromovka (5 min). Klidná ulice a tichý dům. Byt je ideální pro pár či jednotlivce. Pronájem přímo od majitelky. K dispozici od 1.5.

Beautiful, light and quiet one bedroom flat in one of the most prestigious locations in Prague. Very convenient public transport (tram stop around the corner, metro 5 mins). The city centre is in walking distance as well as two wonderful parks – Letná (1 min), Stromovka (5 mins). Plenty of shops and restaurants in the neighbourhood. The flat has a fully fitted kitchen (fridge, oven, washing machine etc.), otherwise will be unfurnished or partly furnished (by agreement). English speaking landlord. No agent fees. Available on 1st May.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu370762
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.