Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+kk • 226 m² bez realitkyKe splávku, Praha - Lipence

Ke splávku, Praha - Lipence
Cena13 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 068 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Rodinná vila 7+kk v žádané lokalitě Prahy 5

Výjimečná nabídka rodinné vily o velikosti 7+kk, stojící na krásném, klidném místě v Praze 5 – Lipencích s celkovou užitnou plochou 226 m2 a pozemkem o rozloze 916 m2.

Dům má dvě plnohodnotná nadzemní podlaží, přízemí a první patro. Přízemí domu tvoří zajímavě řešený a prosluněný obývací prostor s výměrou 68 m2, tělocvična s výstupem na zahradu, velkorysá vstupní hala, komora, koupelna s wc a sprchovým koutem a technická místnost s kotlem Junkers. Z technické místnosti je možné rovněž vyjít přímo na venkovní terasu a zahradu. V prvním patře se nachází 5 prostorných ložnic, šatna a koupelna s podlahovým topením, vanou, masážním sprchovým koutem, zařízená nadstandardními zařizovacími předměty, dlažbou i obklady. Ze dvou ložnic se vystupuje na prostornou jižně orientovanou, slunnou terasu.

Při zařizování interiérů byly použity velice kvalitní materiály –velkoformátová dlažba a dřevěné parkety z tropického dřeva doussie v přízemí, vždy s podlahovým vytápěním, italské obklady v obou koupelnách, kuchyňská linka v barvě třešňového dřeva se značkovými spotřebiči Elektrolux a Zanussi, kvalitní dřevěná eurookna, vestavěné skříně Woodface. V přízemí domu je instalované podlahové topení, v prvním patře jsou použity radiátory. Dům je velice kvalitně zateplený a orientovaný na jih, náklady na topení jsou vzhledem k velkému prostoru velice nízké. V obývacím pokoji lze jednoduše instalovat krb, případně krbová kamna. Dominantou obývacího pokoje je velké francouzské okno s výstupem přímo na terasu propojenou s krásnou vzrostlou zahradou. Bezpečnost je zajištěna instalovaným bezpečnostním systémem s pohybovými čidly ve všech místnostech a kvalitními nerozbitnými skly v pokojích.

Zahrada má tři terasy v provedení zámkové dlažby, jednu orientovanou na jih s dominantou nádherného vzrostlého stříbrného smrku, druhou u výstupu z obývacího pokoje a třetí v zadní části zahrady s venkovním posezením a zděným krbem. Na zahradě je funkční skleník, houpačky a pískoviště pro děti, jezírko s lekníny, kotec pro psa, vzrostlé okrasné rostliny i ovocné stromy – třešeň, švestka, meruňka a jabloň. Zahradní nábytek a nářadí lze uložit ve skladové místnosti přístupné z terasy. Zahrada poskytuje maximální soukromí, je vhodná pro odpočinek i dětské sportovní hry.

Dům má dvě prostorná parkovací stání na pozemku, vjezd je zajištěn posuvnou samonosnou bránou na dálkové ovládání.

V místě je kompletní občanská vybavenost – školka, škola, lékař, pošta, samoobsluha, zastávka MHD – vše do 3-4 minut chůze. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, milovníky přírody a vyjížděk na kole (Cukrák, Brdy, okolí Berounky), rybáře či milovníky golfu, hřiště na Zbraslavi je pouze 10 minut chůze od domu. Přitom vše najdete v blízkosti centra se skvělou dopravní dostupností.

Lokalitu a dům vřele doporučujeme!

Pro více informací volejte 733 308 390.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374180
Dispozice7+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha226
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.